Όπως αναμενόταν, απορρίφθηκε το αίτημα της Ζακύνθου από την ΕΠΟ και η ομάδα του Ιονίου καταθέτει προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Ένα ακόμα δικαστικό μέτωπο ανοίγει, όπως αναμενόταν, η Ζάκυνθος η οποία πηγαίνει στο Διαιτητικό με τις προεκτάσεις να αγγίζουν την SL2.

Η ΕΠΟ έδωσε τη δική της ερμηνεία στην απάντηση της FIFA και τόνισε ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία δεν δικαιώνει τους Κυανοκίτρινους, αφού ως ΠΑΕ δεν είχε ερασιτέχνες τους οποίους θα μπορούσε να κάνει επαγγελματίες.

Στην ομάδα του Ιονίου δίνουν τελείως διαφορετική ερμηνεία. Την Παρασκευή (22/10), λοιπόν, η Ε.Ι.Μ. της ΕΠΟ απέρριψε το αίτημα της Ζακύνθου, ώστε να προχωρήσει σε αλλαγή ιδιότητας των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών που ήταν στο ρόστερ της πριν την 31η Αυγούστου.

Από την ΠΑΕ έλεγαν ότι τη διαφορά θα κληθεί να επιλύσει το Διαιτητικό Δικαστήριο στο οποίο θα προσφύγουν. Eτσι λοιπόν ξεκινάει ένας άλλος αγώνας για τους νησιώτες που κανένας δεν γνωρίζει που θα καταλήξει.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.