Στo Βρότσλαβ της Πολωνίας θα βρεθεί ο αθλητής του Απολλοφάνους Φιλόξενος Άγγελος Βαρβαρίγος, ο οποίος θα συμμετάσχει στα World Games και στο άθλημα του Ζίου Ζίτσου. Πρόκειται για μια ξεχωριστή διοργάνωση με πάρα πολλές συμμετοχές και μεγάλο ενδιαφέρον αφού είναι εφάμιλλη των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Ζακυνθινός αθλητής που θα ταξιδέψει με τον προπονητή του Δημήτρη Παναγιωτόπουλο θα διεκδικήσει κάποιο μετάλλιο, με τους αγώνες να είναι αρκετά δύσκολοι, ωστόσο υπάρχουν πολλές ελπίδες για κάποια επιτυχία. Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε επίπεδο World Gemes η Ελλάδα έχει να στείλει εκπρόσωπο εδώ και 8 περίπου χρόνια.

Για τη Ζάκυνθο είναι μια ξεχωριστή στιγμή γιατί ο Άγγελος Βαρβαρίγος θα είναι εκεί τιμώντας το νησί του και φυσικά την πατρίδα του. Στην Πολωνια θα βρεθούν περίπου 3.500 χιλιάδες αθλητές από όλο τιν κόσμο.  ο Ζακυνθινός αθλητής θα αγωνιστεί το ερχόμενο Σάββατο 29 Ιουλίου.

Ο προπονητής του Άγγελου Βαρβαρίγου κ. Παναγιωτόπουλος αναφέρθηκε στον αγώνα του αθλητή του λέγοντας: «Σε λίγες μέρες αναχωρούμε για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες, το «The World games Wroclaw 2017 28/29 Ιουλίου». Ο αθλητής μας Άγγελος Βαρβαριγος θα εκπροσωπήσει την Ζάκυνθο αλλά και όλη την Ελλάδα , μαζί με μια αθλήτρια από την Αθήνα. Επίσης να ευχαριστήσουμε και τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Γρέκα Διονύσιο για την βοήθεια του. Σας ευχαριστούμε πολύ γιατί είστε μέρος της επιτυχίας μας».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Άγγελος Βαρβαρίγος δεν επιλέγει τυχαία από την Ελληνική ομοσπονδία αλλά γιατί είχε συγκεντρώσει την απαιτούμενη βαθμολογία για να πάρει την συμμετοχή του σε ένα τόσο σημαντικό επίπεδο!

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.