Στασιμότητα παρατηρείται στο οργανωτικό κομμάτι της Ζακύνθου καθώς έως και σήμερα δεν έχει κινηθεί κάτι προς μια θετική κατεύθυνση!

Στέλιος Γούναρης και Στράτος Κουρούμαλος αναζητούν το πρόσωπο εκείνο που μπορεί να ηγηθεί της φετινής χρονιάς καθώς η υπόθεση της κας Ροδούλας Σπινθάκη φαίνεται να εξασθενεί καθώς η ίδια τις τελευταίες ημέρες έχει αποστασιοποιηθεί…

Κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη Κυριακή θα γίνει η πρώτη επίσημη συνάντηση-ενημέρωση για την πορεία της ομάδας από τους υπεύθυνους.

Ένα βήμα εμπρός κάνει η ομάδα της Ζακύνθου και μετά ένα βήμα πίσω! Που σημαίνει ότι και πάλι όλη η προσπάθεια βρίσκεται στο ΜΗΔΕΝ! Ένας μήνας έχει περάσει από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και εκτός από την αλλαγή ονόματος και Καταστατικού, τίποτα άλλο δεν έχει προχωρήσει… Συζητήσεις επί συζητήσεων έχουν γίνει τις τελευταίες εβδομάδες αλλά χωρίς ουσία και σοβαρότητα καθώς όλα κινούνται σε ένα νοσηρό  κλίμα που στερείται σοβαρότητας…

Για την συγκρότηση του νέου δ.σ. έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό παρά πολλά ονόματα αλλά κανένα από αυτά δεν το έχει δει σοβαρά το θέμα! Η προσπάθεια της κας Σπινθάκη να συσπειρώσει γύρω της αρκετά πρόσωπα κατά πάσα πιθανότητα πέφτει στο κενό καθώς τις τελευταίες ημέρες ή ίδια δείχνει να αποστασιοποιείται από αυτήν την προσπάθεια. Χωρίς κανένας να ξέρει τα πραγματικά αίτια αυτής της εξέλιξης! Και εκεί που τουλάχιστον όλοι έλεγαν ότι έχει βρεθεί τουλάχιστον ο πρόεδρος της ομάδας ξαναγύρισαν όλοι και πάλι στο αρχικό επίπεδο!

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, τόσο ο κος Γούναρης όσο και ο κος Κουρούμαλος είναι πλέον αναγκασμένοι εκ΄ των πραγμάτων να κάνουν “σαφάρι” για να βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο που θα ηγηθεί αυτής της προσπάθειας… Το θέμα της κας Σπινθάκη δεν έχει κλείσει αλλά η ομάδα δεν μπορεί να περιμένει καθώς ο χρόνος αυτή την στιγμή πιέζει αφόρητα!!! Η ομάδα εκτός από το έμψυχο της υλικό δεν έχει δημιουργήσει ούτε την βασική της δομή που είναι μια σοβαρή διοίκηση. Πολύς κόσμος δεν ξέρει τα ενδότερα στην ομάδα και ρωτά τι θα γίνει με μεταγραφές και προπονητή! Αυτό το θέμα ούτε καν το έχουν αγγίξει στην κυανοκίτρινη ομάδα καθώς αυτά που “καίνε” είναι αλλά και μάλιστα πάρα πολλά!

Την ώρα που οι άλλες ομάδες της περιφέρειας ενισχύονται διοικητικά αλλά και αγωνιστικά, η Ζάκυνθος βρίσκεται στην αρχή και ίσως ποιο πίσω… Για αυτό τον λόγο κυρίως ο Στέλιος Γούναρης προσπαθεί να βρει το πρόσωπο εκείνο που θα ηγηθεί της νέας αυτής προσπάθειας που μπορεί όμως να φέρει γύρω του και άλλους επιχειρηματίες. Κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη Κυριακή θα γίνει η πρώτη επίσημη συνάντηση-ενημέρωση για την πορεία της Ζακύνθου στη Γ΄ Εθνική κατηγορία αφού οι υπεύθυνοι θα έχουν στα χέρια τους το νέο καταστατικό από το ειρηνοδικείο Ζακύνθου.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.