Αλλη μια διάκριση για αυτόν τον μεγάλο Σύλλογο όπως είναι ο “Απολλοφάνους Φιλόξενος”. Τρεις αθλητές του κατέκτησαν χάλκινα μετάλλια καθώς συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου που διεξήχθη στο Άμπου Ντάμπι. Συγκεκριμένα η Αγγελική Κόκλα τα κατάφερε στην κατηγορία -16 ετών (-48 κιλά), ενώ εξαιρετικός κατακτώντας το χάλκινο ήταν και ο Σπύρος Τσουράκης που επίσης αγωνίστηκε στην κατηγορία -16 ετών (+73 κιλά). Τέλος ο Κωνσταντίνος Τσουκαλάς στην κατηγορία -18 ετών (-81 κιλά) ανέβηκε και αυτός στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Παναγιωτόπουλος σε ανάρτηση του αναφέρθηκε στις επιτυχίες των αθλητών του.

«Μόνο υπερήφανος για αυτά τα παιδιά και την τεράστια προσπάθεια που έκαναν. Οι επιτυχίες χτίζονται και δεν έρχονται από την μια στιγμή στην άλλη. Αυτά τα τρία παιδιά μετά την κορυφή της Ευρώπης που κατέκτησαν τον Μάρτιο στην Κρήτη ,στο Ευρωπαϊκό , τώρα έγιναν και χάλκινοι παγκόσμιοι πρωταθλητές κερδίζοντας παράλληλα κ την εισαγωγή τους ανεύ εξετάσεων σε οποίο πανεπιστήμιο θέλουν».

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.