Συνέβη και αυτό! Δεν φτάνουν τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει τους τελευταίους μήνες η ΕΠΣ Ζακύνθου, μπήκε στο μάτι επιτήδειου-ων! Κάποιος ή κάποιοι προσπάθησαν πριν από λίγες ημέρες να παραβιάσουν την πόρτα της γραμματείας αλλά προφανώς δεν τα κατάφεραν!

Ως γνωστόν η Ένωση είναι κλειστή λόγω ότι υπάρχει το Lockdown τόσο ο υπάλληλος όσο και οι άνθρωποι της Ένωσης δεν βρίσκονται σε καθημερινή βάση εκεί,  στα γραφεία τους στο Γαϊτάνι. Όμως, τη Δευτέρα το απόγευμα όμως  που πήγε ο υπάλληλος στο γραφείο του διαπίστωσε ότι το μικρό παράθυρο της τουαλέτας ήταν παραβιασμένο αμέσως ειδοποίησε το προεδρείο της Ένωσης για το συμβάν και λίγο αργότερα διαπίστωθηκε ότι υπήρχαν ίχνη από κοφτερό  αντικείμενο (προφανώς από λάμα σιδηροπρίονου) στο χερούλι της πόρτας που οδηγεί στο γραφείο της γραμματείας, χωρίς ωστόσο η πόρτα να έχει παραβιαστεί!

Οι άνθρωποι της Ένωσης μετά από έλεγχο διαπίστωσαν ότι όλα ήταν στην θέση τους. Ο Γραμματέας Γιάννης Βερύκιος πήγε στην αστυνομία  όπου οι αστυνομικοί κατέγραψαν το συμβάν. Μια περίεργη κατά τα αλλά υπόθεση αφού στα γραφεία της Ένωσης υπάρχουν μόνο έγγραφα και φάκελοι που αφορούν την λειτουργία του ζακυνθινού ποδοσφαίρου και τίποτα άλλο.  

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.