Σύμφωνα με πληροφορίες του PellaSports το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο της SL2-FL αποφάσισε να απορρίψει την ένσταση του Απόλλων Πόντου κατά του κύρους του αγώνα στην Κοζάνη με αντίπαλο την τοπική ΑΕΠ και έτσι η συμμετοχή του Αλμωπού Αριδαίας Λουτρά Πόζαρ στην SL2 είναι οριστική και αμετάκλητη.

Ως γνωστό ο Απόλλων αμφισβητούσε την χρησιμοποίηση των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών που χρησιμοποίησαν οι Κοζανίτες, ωστόσο οι ισχυρισμοί του έπεσαν στο κενό με τον κανονισμό να είναι σαφής και να δίνει δικαίωμα χρησιμοποίησης πέντε παικτών και ενώ οι ΑΕΠ χρησιμοποίησε μόλις τέσσερις που μετράει είναι το πόσοι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές παίζουν κατά την διάρκεια ενός αγώνα και όχι πόσοι είναι δηλωμένοι.

H ANAKΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας  ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας ότι η ένσταση που είχε υποβάλει ο Απόλλων Πόντου στο παιχνίδι με την ΑΕΠ Κοζάνης και είχε άμεση συνάρτηση με το μέλλον μας ενόψει της νέας σεζόν, απορρίφθηκε από τους αθλητικούς δικαστές και έτσι η βαθμολογία παραμένει ως έχει.

Μετά την δικαίωση και τον τίμιο αγώνα μέσα στο γήπεδο, όπου η ομάδα μας κατάφερε να πετύχει τον στόχο της, ήρθε η στιγμή να έρθει και η δικαίωση μέσω των αρμόδιων επιτροπών που είναι υπεύθυνες, για τις οποιεσδήποτε παραβάσεις των κανονισμών.

Η ένσταση του Απόλλωνα Πόντου κατά του κύρους του αγώνα με την ΑΕΠ Κοζάνης, απορρίφθηκε και έτσι αυτό που πετύχαμε εντός των αγωνιστικών χώρων ισχύει, με αποτέλεσμα την οριστικοποίηση της συμμετοχής μας στην SL2, για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.