Εξελίξεις και μάλιστα σημαντικές υπάρχουν τόσο στην λίγκα (SL2), όσο και στην ομάδα της Ζακύνθου. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, το παιχνίδι για την 4η αγωνιστική της SL2 του Νοτίου Ομίλου μεταξύ της Ζακύνθου και του Λεβαδειακού δεν θα γίνει μετά από απόφαση του Δ.Σ. της Λίγκας το οποίο συνεδριάσει υπό την μορφή της τηλεδιάσκεψης το απόγευμα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Διοικητικό Εφετείο απέρριψε την αίτηση της ομάδας του Ιονίου που είχε προσωρινή διαταγή στα χέρια της και κατά συνέπεια το πιστοποιητικό συμμετοχής της ανακλήθηκε. Η Ζάκυνθος, ωστόσο, κατέθεσε νέα αίτηση αναστολής της απόφασης τη Δευτέρα (22/11), γι’ αυτό και θα ανακοινωθεί η αναβολή του αγώνα με τους Βοιωτούς. Εάν οι νησιώτες δικαιωθούν, τότε η διοργανώτρια θα το ορίσει σε νέα ημερομηνία.

Το δικαστήριο λοιπόν απέρριψε την αίτηση της ομάδας που είχε την προσωρινή διαταγή στα χέρια της και όπως ήταν λογικό ενημέρωσε την ΕΕΑ η οποία με την σειρά της ενημέρωσε την λίγκα ότι στη Ζάκυνθο έγινε ανάκληση της απόφασης και η ομάδα χωρίς πιιστοποιητικό δεν μπορεί να αγωνιστεί.

Για αυτό τον λόγο η διοργανώτρια έθεσε αυτό το θέμα στους παράγοντες των ομάδων οι οποίοι από την πλευρά τους δέχτηκαν να αναβληθεί σε πρώτη φάση το παιχνίδι της προσεχής Τετάρτης με τον Λεβαδειακό, από την στιγμή που η Ζάκυνθος πηγαίνει ξανά στο Διοικητικό Εφετείο για να κάνει ένσταση στην απόφαση για ανάκληση της προσωρινής διαταγής. Οι άνθρωποι της Ζακύνθου ήταν έτοιμοι και για αυτό τον λόγο κατέθεσαν άμεσα την ένσταση στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών.

Η ομάδα του Ιονίου είναι σίγουρη ότι θα δικαιωθεί καθώς έχει στα χέρια της όλα τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζονται, άσχετα με την ανακοίνωση της Λίγκας που αναφέρει ότι η Ζάκυνθος αποβάλλεται από το πρωτάθλημα. Προφανώς η λίγκα βιάστηκε να μιλήσει για αποβολή της ομάδας, από την στιγμή που την Τρίτη το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών θα αποφασίσει για την νέα ένσταση της Ζακύνθου .

Αναλυτικά οι αποφάσεις του ΔΣ της Δευτέρας (21/11):

1) Έγινε αποδεκτή η πρόταση της ΕΡΤ ως προς το οικονομικό της σκέλος με διαφοροποίηση στον διαμοιρασμό του μπόνους.

2) Με έγγραφο της ΕΕΑ μας γνωστοποιήθηκε η υπ. αριθμ. 451/21 απόφαση του Θ΄ Τμήματος του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών με την όποια απερρίφθη η αίτηση αναστολής της ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ κατά των αποφάσεων της ΕΕΑ με τις οποίες δεν της χορηγήθηκε το προβλεπόμενο στις διατάξεις του άρθρου 77 Α Ν 2725/99 πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022. Συνεπώς σύμφωνα με το άρθρο 57 παρ. 3 του Ν 4809/21 η ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ αποβάλλεται από το πρωτάθλημα της Super League 2.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.