Ο Πρόεδρος δεν τήρησε πλήρως τα συμφωνηθέντα λέει ο παίκτης με ανακοίνωση του. Από την δική του πλευρά ο πρόεδρος της ομάδας δηλώνει ότι ο παίκτης έχει πληρωθεί αλλά ήθελε να επεμβαίνει στο θέμα των προπονητών, για αυτό είχε τελειώσει από την ομάδα εδώ και αρκετό καιρό!

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Τελικά ο καπνός που υπήρχε στο θέμα Τσιμέλι-Διοίκησης του ΑΠΣ Ζάκυνθος, ήταν κανονική φωτιά, διότι ο παίκτης στα μέσα κοινωνική δικτύωσης αποχαιρέτησε τους οπαδούς του ΑΠΣ Ζάκυνθος, αφήνοντας όμως υπονοούμενο ότι ο πρόεδρος της ομάδας δεν τήρησε πλήρως τα συμφωνηθέντα!

Το μήνυμα του Παραγουανού φορ: “Aποχαιρετώ ευχαριστώντας κάθε οπαδό για την αγάπη και τη στήριξη αυτή την περίοδο και τους συμπαίκτες μου. Δυστυχώς ο πρόεδρος του συλλόγου δεν τήρησε τη συμφωνία του ολοκληρωτικά μαζί μου για αυτό και δεν θα συνεχίσω. Έζησα συναρπαστικές στιγμές. Η Ζάκυνθος θα είναι πάντα ξεχωριστή για μένα πάντα”.

Τώρα ποια είναι τα συμφωνηθέντα που δεν τήρησε η Ζάκυνθος; Είναι ένα κομμάτι που άπτεται της συμφωνίας που είχαν κάνει οι δύο πλευρές. Η περίπτωση Τσιμέλι είναι ιδιάζουσα γιατί και ο παίκτης είναι ιδιόμορφος σαν χαραχτήρας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από το οικονομικό κομμάτι, ο ποδοσφαιριστής ήθελε να επιβάλει στην διοίκηση δικό του προπονητή και μάλιστα δύο φορές. Την πρώτη με τον Μάριο Παναγιώτου και τώρα με τον Δημήτρη Μαγκαφίνη.

Το απόγευμα της Τετάρτης ο πρόεδρος της ομάδας Διονύσιος Κόκλας, μίλησε στην αθλητική εκπομπή “EL CLASICO” για το θέμα του Παραγουανού παίκτη και δήλωσε ότι ο Τσιμέλι έχει πληρωθεί και με το παραπάνω αυτή την στιγμή και δεν θα έπρεπε να μιλά για μη τήρηση των συμφωνηθέντων. Επίσης ο πρόεδρος της ομάδας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που ήθελαν τον ποδοσφαιριστή να προτείνει δικό του προπονητή για την ομάδα, ακόμα και όταν ήρθε στο νησί ο νέος τεχνικός Δημήτρης Μαγκαφίνης! Τέλος ο κος Κόκλας δήλωσε ότι ο παίκτης ουσιαστικά είχε τελειώσει από την ομάδα μετά από το ματς με τον Ναυπατιακό Αστέρα όπου είχε αμφισβητήσει τον τότε προπονητή της ομάδας Μάριο Παναγιώτου

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.