Τηλεφωνική παρέμβαση έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης στην αθλητική εκπομπή “EL CLASICO” o πρόεδρος των παλαιμάχων του ΑΠΣ Ζάκυνθος και εξωδιοικητικό μέλος του ΑΠΣ Ζάκυνθος Μάκης Πυλαρινός (Φωτο με Μαγκαφίνη και Κόκλα). Ο παράγοντας της Ζακύνθου αναφέρθηκε στο θέμα των επαφών που έχει η διοίκηση με επιχειρηματίες εκτός νησιού τονίζοντας ότι είναι σε καλό δρόμο οι επαφές και οι συζητήσεις.

Ο κος Πυλαρινός σημείωσε ότι οι επαφές θα συνεχιστούν για μια εβδομάδα ακόμα και πολύ πιθανόν να έχουμε καλά νέα όσον αφορά τους ανθρώπους που θα βοηθήσουν υπό την μορφή χορηγίας την ομάδα. “Οι χορηγίες δεν θα είναι μια “φωτοβολίδα” αλλά θα βοηθήσουν την σύλλογο και τις επόμενες χρονιές” σημείωσε ο έμπειρος παράγοντας. Και κατέληξε λέγοντας: “Θα σας παρακαλούσα να κάνετε υπομονή μερικές ημέρες ακόμα, όπου πολύ πιθανόν την ερχόμενη εβδομάδα να έχουμε κάτι χειροπιαστό και να σας ενημερώσουμε όπως πρέπει”.

Σε ερώτηση που του έγινε αν θα υπάρξουν και προσθαφαιρέσεις στο διοικητικό συμβούλιο, απάντησε ως εξής: ” Μέχρι να φτάσουμε στο τέλος του Ιουνίου στη Γενική συνέλευση, θα έχουν ξεκαθαρίσει αρκετά θέματα. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι ο νέος πρόεδρος της ομάδας θα είναι από την Αθήνα και θα τυγχάνει της απολύτου αποδοχής από όλο τον κόσμο της ομάδας”.

Στην συνέχεια ο κος Πυλαρινός τόνισε την ανάγκη συσπείρωσης όλου του κόσμου δίπλα στην ομάδα και έδωσε το “στίγμα” για την επόμενη ημέρα στον σύλλογο. “Η Ζάκυνθος δεν ανήκει στη Γ΄ Εθνική αλλά στην SL2, θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν, να ξαναφέρουμε τον σύλλογο στη μεγάλη κατηγορία, με σωστό πλάνο,  με έλληνες παίκτες και με ζακυνθινούς εγνωσμένης αξίας που αγωνίζονται εκτός νησιού. Θα κάνουμε κάλεσμα όταν θα έρθει η ώρα” , ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Πυλαρινός.

Τέλος, σε ερώτηση που του έγινε αν υπάρχει και εναλλακτικό πλάνο σε περίπτωση που χαλάσει κάτι,  ο κος Πυλαρινός απάντησε: “Φυσικά υπάρχει πλάνο, όχι ένα αλλά πέντε διαφορετικά πλάνα, για αυτό είμαστε έτοιμοι, προετοιμασμένοι”. 

 Σύμφωνα με τα παραπάνω, οι άνθρωποι της Ζακύνθου στοχεύουν σε δύο διαφορετικούς στόχους. Ο πρώτος είναι η εύρεση μεγάλων και μόνιμων χορηγιών και η εύρεση ανθρώπων που θα μπουν στα διοικητικά της ομάδας που θα έχουν την οικονομική άνεση αλλά και την τεχνογνωσία (εμπειρία) να βοηθήσουν τη νέα χρονιά.

Μέχρι στιγμής η διοίκηση κρατά κλειστά τα χαρτιά της, αλλά το παρασκήνιο οργιάζει και κάνει λόγο ακόμα και για επικείμενη (αρχική) συμφωνία μεταξύ της διοίκησης και ανθρώπων (επιχειρηματιών) από την Αθήνα και την Πάτρα. όλα αυτά, σίγουρα θα ξεκαθαρίσουν μετά τις εθνικές εκλογές.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.