H πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα. Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ για την ομάδα της Ζακύνθου που είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο-ΙΣΤΟΡΙΚΟ βήμα στην μεγάλη κατηγορία.  Μέχρι στιγμής, όλα τα βήματα έχουν γίνει σωστά, μελετημένα και όπως αρμόζει με μια μεγάλη ομάδα όπως είναι αυτή του ΑΠΣ Ζάκυνθος.

Το Σάββατο (11/9) το απόγευμα στις 7 η ώρα, στην αίθουσα του Μουσικού Γυμνασίου του νησιού θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη και ιστορική Γενική Συνέλευση έτσι ώστε η ομάδα να γίνει ΠΑΕ και την Δευτέρα να κατατεθεί ο πλήρης φάκελος στην ΕΕΑ στην Γενική Γραμματεία  Αθλητισμού.

 Ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν να κάνει το έκανε η διοίκηση της κυανοκίτρινης ομάδας . Μέσα σε λίγες ημέρες έλυσε πολλά, γραφειοκρατικά προβλήματα, βρήκε στο πρόσωπο του Γιώργου Θεοδόση, την πολυπόθητη εγγυητική των 150.000 ευρώ.  Έστειλε την ομάδα να κάνει προετοιμασία σε ένα υπέροχο αθλητικό κέντρο στην Θεσσαλονίκη  και έχει τακτοποιήσει τα πάντα που αφορούν τον φάκελο της αδειόδοτησης.  

Αυτό που περιμένει να δει, εμπράκτως είναι η βοήθεια του κόσμου, των απλών ανθρώπων του μεροκάματου, των επιφανών ζακυνθινών, των επιχειρηματιών και όλων αυτών που μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω για να πάρουν μετοχές, για να πάρουν τις τύχες της ομάδας στα δικά τους χέρια!  Οι ημέρες που διανύουμε είναι σημαντικές.

Η εβδομάδα που θα κυλήσει θα είναι το «σάλπισμα της νίκης» για το ζακυνθινό ποδόσφαιρο, για το ιστορικό σωματείο, για τους χιλιάδες ζακυνθινούς κατοίκους του νησιού, για τους χιλιάδες απόδημους ζακυνθίους που βρίσκονται σε όλα τα μήκη  και πλάτη του πλανήτη μας.

Η μεγάλη ώρα έφτασε. Το δικό μας πνευματικό εμβατήριο είναι να σηκώσουμε την σημαία της ζακύνθου πάνω από το νησί μας, πάνω από την Ελλάδα.  Ομπρός λοιπόν αδέλφια,  δεν μπορεί μόνη της η ομάδα,  θέλει την δική μας, την δική σου στήριξη. Μια μετοχή, ένα εισιτήριο διάρκειας, μια χορηγία.  Η κάθε προσπάθεια μετράει αυτή την στιγμή.

Όποιος λοιπόν σέβεται  την ιστορία του συλλόγου, όποιος έχει χαρεί, έχει πονέσει, έχει κλάψει για αυτόν τον σύλλογο, ήρθε η στιγμή να αναμετρηθεί με τον εαυτό του να αναμετρηθεί με την δική του ευθύνη και να βάλει το δικό του λιθαράκι σε αυτό το νέο «οικοδόμημα». Την ΑΡΧΗ την έκανε ο Γιώργος Θεοδόσης ο μεγάλος ζακυνθινός επιχειρηματίας. Την συνέχεια πρέπει να την κάνουμε ΟΛΟΙ.

Φτάνει πια.  Βαρεθήκαμε να παίρνουμε σβάρνα  όλα τα γήπεδα του κάθε γειτονικού Νομού, θέλουμε να «ανοίξουμε τα φτερά μας», να πετάξουμε μακριά, στην άλλη άκρη της Ελλάδας. Να ακουστεί το όνομα του νησιού μας, όχι για όλα τα κακώς κείμενα που μαστίζουν τον τόπο μας, αλλά για το ευ αγωνίζεσθε. Και όπως λέει ο Αγγελος Σικελιανός στο πνευματικό εμβατήριο «Ν’ ανθίσει η δάφνη απάνω της και δέντρο ζωής να γένει, και η Άμπελος μας ν’ απλωθεί ως στα πέρατα της Οικουμένης… Η αίθουσα χωράει όλους τους αγνούς φίλους της ομάδας, ελάτε να γράψουμε μαζί την ιστορία της νέας εποχής.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΤΤΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.