Η ομάδα του ΑΠΣ Ζάκυνθος μετά τον υποβιβασμό της από την μεγάλη κατηγορία (Β ́ Εθνική) ψάχνει να βρει τον βηματισμό της για την επόμενη ημέρα. Τόσο ο Στέλιος Γούναρης όσο και ο Διον. Κορωνιός  έχουν εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσουν από τα διοικητικά δρώμενα του Συλλόγου.

Αυτό θα ειπωθεί στην Γενική Συνέλευση του ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961 που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το πρωί στις 11 η ώρα στην αίθουσα του Πνευματικού κέντρου στην πλατεία Σολωμού.

Η κατάσταση είναι ρευστή ως προς το αύριο της ομάδας. Ο Στέλιος Γούναρης θα ανακοινώσει κατά πάσα πιθανότητα την αποχώρηση του μετά από 15 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο τιμόνι του συλλόγου. Από την άλλη πλευρά, πλην των δηλώσεων στα ΜΜΕ για μια κίνηση φίλων της ομάδας, δεν υπάρχει στον ορίζοντα για κάτι χειροπιαστό.  Αυτό ίσως συμβεί τις επόμενες ημέρες.

Πάντως από τα διαδραματιζόμενα, αρχίζει να διαμορφώνεται ένα ψυχρό κλίμα μεταξύ των εμπλεκομένων που ενδεχομένως να δημιουργήσει αναταράξεις στην ομαλή πορεία του συλλόγου. Σίγουρα αυτή η Γ.Σ. -συγκέντρωση των φίλων της ομάδας, δεν θα προσφέρει τίποτα παραπάνω από την τοποθέτηση του διοικητικού ηγέτη Στέλιου Γούναρη, περί αποχώρησης του από την διοίκηση του συλλόγου.

Και αυτό γιατί, οι άνθρωποι που έχουν δείξει ενδιαφέρον για να αναλάβουν την ομάδα, πολύ πιθανόν να μην παραβρεθούν στην αίθουσα την Κυριακή στις 11 η ώρα. Αυτό δήλωσε στην αθλητική εκπομπή “EL CLASICO” o Διονύσιος Κόκλας (Πετιλόν) ο οποίος με δηλώσεις του αναφέρθηκε ότι αν συνεχίσει ο κος Γούναρης θα τον στηρίξει, εάν αποχωρήσει τότε, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα υπάρξει διάδοχη κατάσταση στην ομάδα. Πολλοί είναι εκείνοι που φοβούνται ότι αν δεν βρεθεί μια σωστή και σοβαρή πρόταση, η ομάδα μπορεί να οδηγηθεί σε επικίνδυνα μονοπάτια που οδηγούν ακόμα σε πρώτη φάση στο Πρωτοδικείο και το τοπικό πρωτάθλημα.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.