Λιθαράκι-λιθαράκι κτίζεται καθημερινά ο νέος ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961. Μπορεί στο προσκήνιο να μην ακούγεται  τίποτα, αλλά στο παρασκήνιο υπάρχουν διεργασίες που αφορούν κυρίως την οργάνωση και την δομή του οργανισμού που λέγεται ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961.

Το ημερολόγιο δείχνει 12 Ιουνίου 2024 και σε διοικητικό επίπεδο υπάρχουν εξελίξεις που έχουν να κάνουν με την επόμενη και όχι μόνο ημέρα στον σύλλογο. Ο άνθρωπος που “τρέχει” αυτή την στιγμή την ομάδα είναι ο Διονύσιος Κορωνιός ο οποίος μαζί με τα υπόλοιπα μέλη και συνεργάτες του δ.σ., εργάζονται πυρετωδώς έτσι ώστε η ομάδα να οργανωθεί σε όλα τα επίπεδα.

Ο παράγοντας της ομάδας, μίλησε χθες στην εκπομπή “EL CLASICO” και αναφέρθηκε σε αρκετά θέματα του συλλόγου. Ο έμπειρος παράγοντας μίλησε για τις πωλήσεις των φανελών και των κασκόλ της ομάδας οι οποίες πωλήσεις πηγαίνουν παρά πολύ καλά με τα ποσοστά καθημερινά να ανεβαίνουν.  Ο ίδιος έκανε λόγο ότι πρέπει να βρεθεί τρόπος να υπάρχει ένα κινούμενο περίπτερο στην πλατεία Δημοκρατίας που θα μπορούν οι επισκέπτες του νησιού να αγοράζουν φανέλες της ομάδας. “Σε αυτό το κομμάτι θέλουμε την βοήθεια του Δήμου για να δούμε πως μπορεί αυτό το εγχείρημα να σταθεί” τόνισε. Ο κος Κορωνιός,  αποκάλυψε ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου με τον Βουλευτή και τον Δήμαρχο και από κοινού να συντονίζουν τις προσπάθειες τους για εξεύρεση χρηματικών πόρων και φυσικά να συζητήσουν με το που θα κάνει η ομάδα προπόνηση. “Εμείς σαν διοίκηση θέλουμε να φτιάξουμε τον δικό μας χώρο, πείτε τον εσείς όπως θέλετε. Προπονητικό κέντρο ή βοηθητικό. Αυτό είναι ένα από τα κυρίαρχα θέματα”,  τόνισε με έμφαση ο κος Κορωνιός.  

Επίσης,  μίλησε και για τις ταμπέλες που υπάρχουν στο Στάδιο και πέριξ αυτού, τονίζοντας ότι υπάρχουν άνθρωποι που τρέχουν αυτή την διαδικασία και πως ο ίδιος πιστεύει ότι για τη νέα χρονιά όλοι οι διαφημιζόμενοι να ανανεώσουν την διαφήμιση τους. “Από εδώ και στο εξής η διαδικασία των ταμπελών στο γήπεδο θα ελέγχεται πλήρως όλα θα είναι καταγεγραμμένα με συμβάσεις που θα υπογραφούν και από τις 2 πλευρές όπως επίσης και η αποπληρωμή που θα γίνεται σε 2 δόσεις”, τόνισε ο έμπειρος παράγοντας.

Για το αγωνιστικό θέμα δήλωσε τα εξής: “Aυτή την στιγμή προέχει να δημιουργηθεί μια σωστή και γερή βάση γύρω από την ομάδα. Πρωταρχικός στόχος είναι να βρεθούν οι οικονομικοί πόροι έτσι ώστε στις αρχές του Ιουλίου να γνωρίζουμε τους στόχους που θα βάλουμε για τη νέα χρονιά. Αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τίποτα άλλο πλην της εξεύρεσης χρημάτων αλλά και της οργάνωσης του συλλόγου” τόνισε.

Το ίδιο είπε και για το θέμα του προπονητή, ότι είναι πάρα πολύ νωρίς για ανοίξει η διοίκηση αυτό το κεφάλαιο.  Ο ίδιος όμως αποκάλυψε ότι έχουν γίνει δύο τηλεφωνήματα σε δυο προπονητές του 2ου ομίλου σε μια πρώτη διερευνητική επαφή και οι δύο όπως είπε είναι θετικοί στο ενδεχόμενο να αναλάβουν την ομάδα. Και κατέληξε λέγοντας : “To θέμα της πρόσληψης του προπονητή είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τους στόχους της ομάδας οι οποίοι με την σειρά τους είναι συνδεδεμένοι με την οικονομική ευχέρεια που θα έχει η διοίκηση στα μέσα του καλοκαιριού”.   

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.