Παίρνει εμπρός η “μηχανή” του ΑΠΣ Ζάκυνθος και όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται για τη νέα ποδοσφαιρική σαιζόν.

Μπορεί να πέρασαν πάνω από 2 μήνες από τότε που σταμάτησαν όλα και η ομάδα έχασε το τραίνο της ανόδου, άλλα όλα πλέον είναι έτοιμα να αρχίσουν από μια νέα αφετηρία και με γερές βάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες δρομολογούνται εξελίξεις που αφορούν την αφετηρία αυτής της νέας προσπάθειας. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν στο μυαλό τους 2 σημαντικές ημερομηνίες. Η 1η είναι στις 23 Ιουνίου και η 2η στις 7 Ιουλίου. Στις 23 Ιουνίου θα γίνει η πρώτη απολογιστική Γενική Συνέλευση, εκεί όπου η διοίκηση της ομάδας σε μια συζήτηση να μιλήσει για την σαιζόν που έφυγε και για όλα αυτά που έγιναν με αποτέλεσμα ο Σύλλογος να βρίσκεται και πάλι στις τοπικές κατηγορίες.

Σε αυτήν την κουβέντα θα ακουστούν προτάσεις για την βιωσιμότητα της ομάδας αλλά και την πορεία της στο άμεσο μέλλον. Το 2ο και το πιο σημαντικό ραντεβού είναι αυτό της 7ης Ιουλίου! Σε αυτή την Γενική Συνέλευση θα γίνει το νέο ξεκίνημα της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε αυτό το νέο ραντεβού θα γίνει η Γενική συνέλευση παρουσία δικαστικού αντιπρόσωπου και σε αυτήν θα πάρουν μέρος όλα τα μέλη που θα εγγραφούν και θα πληρώσουν την ετήσια συνδρομή τους όπως επίσης και τα παλιά μέλη του Συλλόγου που θα έχουν ταχτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις (συνδρομή).

Στην αίθουσα θα υπάρχει άνθρωπος κοινής αποδοχής όπου και θα αναλάβει να κάνει την έγγραφή να μαζέψει τα χρήματα. Η εγγραφή θα γίνει ηλεκτρονικά έτσι ώστε να υπάρχει αρχείο των μελών αυτής της νέας προσπάθειας.  Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε ότι όσα μέλη παλιά ή νέα πληρώσουν την ετήσια συνδρομή τους θα έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσται! Αυτό λοιπόν κάνει την διαφορά και είναι από μόνο του μια σημαντική είδηση, καθώς μέσα από αυτή την διαδικασία ίσως προκύψει ενδιαφέρον από φίλους της ομάδας να μπουν στο νέο διοικητικό σχήμα.

Και αυτό θα γίνει αφού πρώρα παραιτηθεί το παλιό διοικητικό Συμβούλιο. Στην διοίκηση πιστεύουν ότι έως το την 2η Γενική Συνέλευση θα έχει ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο αναφορικά σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα τη νέα σαιζόν, αφού παραμένει ανοικτό το θέμα της Γ΄ Εθνικής με τους 10 ομίλους. Ένα θέμα που θα ξεκαθαρίσει όπως όλα δείχνουν στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ που θα γίνει στις 28 Ιουνίου.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις που θα αφορούν τις Ακαδημίες της ομάδας. Οι άνθρωποι του Συλλόγου θα έχουν επαφές με τον Στράτο Κουρούμαλο και τον Σπύρο Φιορεντίνο για μια ενδεχόμενη συνεργασία κάτω φυσικά από την ομπρέλα της κυανοκίτρινης ομάδας. Αν δεν βρεθεί λύση πάνω σε αυτό, υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο ο ΑΠΣ Ζάκυνθος να προχωρήσει και να δημιουργήσει Ακαδημίες από το μηδέν.  

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.