Τι θα πράξει και πως θα κινηθεί τις επόμενες ημέρες ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Αντώνης Ποταμίτης είναι το ζητούμενο στον ΑΟΚ.

Για να προχωρήσουν οι εξελίξεις στην ομάδα θα πρέπει ο γνωστός επιχειρηματίας να έρθει στο νησί και να δρομολογήσει τις όποιες εξελίξεις… φυσικά με συνεννόηση με το υπόλοιπο συμβούλιο της ομάδας. Η τελευταίες δηλώσεις που είχε κάνει ο κος Ποταμίτης ήταν πριν από δύο μήνες που έστειλε το μήνυμα σε παίκτες και μέλη του δ.σ. ότι η ομάδα τη νέα χρονιά θα πάει για πρωτάθλημα.

Αυτό που πιθανόν ψάχνει ο κος Ποταμίτης ίσως είναι οι συμπαίκτες σε αυτό το νέο εγχείρημα αλλά και συμπαράσταση εκ των έσω από τους ζακυνθινούς φιλάθλους αλλα και από το ίδιο το Συμβούλιο. Αυτό που περιμένουν όλοι στον ΑΟΚ είναι να κάνει την πρώτη κίνηση ο ισχυρός παράγοντας , κάτι που προς το παρόν δεν έχει συμβεί.

Ακόμα και οι παίκτες που ανήκουν έως τις 30/6 στην ομάδα δεν έχουν καμιά ενημέρωση για το τι μέλει γενέσθαι, κάτι που μεγαλώνει την αγωνία τους για το τι θα συμβεί στον Σύλλογο, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που ψάχνουν άλλους ποδοσφαιρικούς προορισμούς. Το ίδιο ισχύει και με το τεχνικό τιμ που περιμένει τις όποιες αποφάσεις..

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.