Η γενική συνέλευση στην ομάδα του ΑΠΣ Ζάκυνθος την προηγούμενη εβδομάδα δεν έβγαλε καμιά είδηση που να αφορά το “αύριο” του συλλόγου στη Γ΄ Εθνική κατηγορία, πλην των υποσχέσεων του βουλευτή Διονύσιου Ακτύπη και του Δήμαρχου Γιώργου Στασινόπουλου που δήλωσαν ότι θα είναι δίπλα στην ομάδα και ότι θα γίνει μια κουβέντα σοβαρή με το διοικητικό συμβούλιο τις επόμενες ημέρες.

Από εκείνο το σημείο και ως και σήμερα δεν υπάρχει καμιά εξέλιξη σε διοικητικό επίπεδο αλλά και σε αγωνιστικό. Μπορεί λοιπόν στο προσκήνιο να μην διαφαίνεται τίποτα, στο παρασκήνιο όμως η διοίκηση κάνει σταθερά βήματα προς τα εμπρός. όπως όλα δείχνουν ο Διονύσιος Κορωνιός έχει πάρει προσωπικά το θέμα στις πλάτες του και έχει βάλει ως στόχο η ομάδα να βγει κερδισμένη οικονομικά αυτό το καλοκαίρι.

Ο ίδιος κάνει πολύ μεγάλο αγώνα έτσι ώστε οι φανέλες και τα κασκόλ να απλωθούν σε όλο το νησί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πωλήσεις καθημερινά αυξάνονται και είμαστε στην αρχή του καλοκαιριού! Ο ίδιος φυσικά έχει την αμέριστη συμπαράσταση όλο του διοικητικού συμβουλίου και το όλο εγχείρημα δείχνει ότι μπορεί να αποφέρει σταθερά κέρδη στην ομάδα του ΑΠΣ Ζάκυνθος.

Ο κος Κορωνιός όπως όλα δείχνουν έχει πλάνο για το πως μπορούν οι πωλήσεις των φανελών και όχι μόνο της ομάδας να αποφέρουν ένα σημαντικό έσοδο. Μαζί του εκτός από το διοικητικό συμβούλιο είναι και ο Γιάννης Κοκκίνης ο οποίος διαθέτει τεράστιες γνώσεις που αφορούν το διαδίκτυο και φυσικά το e-shop το οποίο σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμο για να λειτουργήσει.

Επίσης ένα σημαντικό σημείο πρόσβασης είναι και η μπουτίκ της ομάδας που λειτουργεί καθημερινά έξω από το εθνικό στάδιο με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεκάδες είναι οι τουρίστες που σταματούν για να αγοράσουν φανέλες και κασκόλ της μεγάλης ομάδας του νησιού. Υπάρχουν εκατοντάδες τουρίστες που ενδιαφέρονται να μάθουν ποια είναι η μεγάλη ομάδα στο νησί και να αγοράσουν κάτι για ενθύμιο. Σε αυτό το σημείο έρχεται να κουμπώσει όλο αυτό το εγχείρημα της διοίκησης του ΑΠΣ Ζάκυνθος.

Από εκεί και πέρα… μετά την αποτυχία της προηγούμενης γενικής συνέλευσης, η διοίκηση προσανατολίζεται στο να συνεχίσει χωρίς αυτού του είδους της γενικές συνελεύσεις καθώς βλέπει ότι δεν έχουν κανένα απολύτως όφελος στην ομάδα. Αυτή την στιγμή υπάρχουν 2-3 άνθρωποι επιχειρηματίες που θα μπουν στο διοικητικό σχήμα για να προσφέρουν. Άρα λοιπόν,  το δ.σ. θα δυναμώσει ακόμα πιο πολύ.

Τέλος, σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι η διοίκηση έχει θέσει ως στόχο την οικονομική ενίσχυση της ομάδας και με τις κάρτες μέλους οι οποίες θα τυπώνονται με το ονοματεπώνυμο κάθε συνδρομητή της ομάδας.   Επίσης, σιγά – σιγά αρχίζει να αχνοφαίνεται στον ορίζοντα ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιάς με τα ονόματα 2-3 προπονητών να έχουν πέσει ήδη στο τραπέζι.

Ερωτηθείς το απόγευμα της Πέμπτης στο “EL CLASICO” για το θέμα προπονητή,  ο Κος Κορωνιός δεν αρνήθηκε ότι υπάρχουν κάποια ονόματα στη λίστα χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ακόμα καμιά σοβαρή κουβέντα επ΄ αυτού. Πιθανολογείται ότι στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου θα έχει μπει για τα καλά το θέμα πρόσληψης νέου τεχνικού. Ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο “κάδρο” έχουν μπει δύο ονόματα έμπειρων προπονητών που πέρυσι ήταν στο 2ο όμιλο.       

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.