Οι ημέρες περνούν βασανιστικά για την ομάδα της Ζακύνθου, που συνεχίζει να βρει το δρόμο της τη νέα αγωνιστική σεζόν. Τα προβλήματα είναι αρκετά στην παρούσα στιγμή. Το ενθαρρυντικό είναι ότι συνεχίζει και υπάρχει ενδιαφέρον από ντόπιους επιχειρηματίες για να αναλάβουν το τιμόνι της διοικητικής ηγεσίας. όσο περνούν οι ημέρες, τόσο οι ζυμώσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Ζυμώσεις που έχουν να κάνουν με τα πρόσωπα που ενδεχομένως να εμπλακούν στα διοικητικά του ΑΠΣ Ζάκυνθος. Μέσα σε αυτό τον κυκεώνα των πάρε -δώσε, στον μακρινό ορίζοντα πρέπει να βάλουμε και τον παράγοντα τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Και αυτό γιατί υπάρχουν κάποια ονόματα που θα εμπλακούν στα διοικητικά της ομάδας, αλλά έχουν ως απώτερο σκοπό τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2023. Μέχρι τότε όμως, ο δρόμος είναι μακρύς και ουδόλως απασχολεί αν κάποιος επιχειρηματίας έχει και πολιτικές βλέψεις.

Αυτή την στιγμή, η ομάδα πρέπει να βγάλει μια διοίκηση ικανή για να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες αυτού του πρωταθλήματος. Η κατάσταση συνεχίζει να είναι ρευστή στο “κυανοκίτρινο στρατόπεδο”. Και αυτό γατί, μέσα σε λίγες μόνο ημέρες υπήρξαν διαφοροποιήσεις  καθώς ο Διονύσιος Κορωνιός, ο οποίος είχε εκφράσει την επιθυμία να ηγηθεί μιας ομάδας επιχειρηματιών έκανε πίσω και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα συμμετέχει στο νέο διοικητικό σχήμα. Υπό αυτές τις συνθήκες η κίνηση των “7” συνεχίζει να έχει το πάνω χέρι καθώς είναι έτοιμη να αναλάβει την διοίκηση, με τα άτομα να αυξάνονται μέρα με την ημέρα, πληροφορίες κάνουν λόγο ότι μέχρι στιγμής ο αριθμός είναι διψήφιος (12-13).

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν μπει και άλλοι ζακυνθινοί επιχειρηματίες και κάπου εκεί το παζλ αρχίζει να συμπληρώνεται. Πριν φτάσουμε στις αποκαλύψεις των προσώπων και στην πρόταση που θα κατατεθεί, οι πληροφορίες που διαρρέονται κάνουν λόγο ότι θα γίνει πρόταση στον κο Κορωνιό να μπει στο νέο συμβούλιο.

Από εκεί και πέρα, και σύμφωνα με πληροφορίες η κίνηση περιμένει να δει τι θα συμβεί με το θέμα των οφειλών της ομάδας στην ΕΠΟ και αυτό διότι αν δεν πληρωθούν τα χρήματα αυτά που είναι ένα σημαντικό ποσόν (78.000 χιλ περίπου), η ομάδα δεν θα μπορεί να πάρει ενημερότητα με ότι αυτό συνεπάγεται από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Πάντως για αυτό το θέμα ο Στέλιος Γούναρης έχει τοποθετηθεί και έχει δηλώσει ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνει όταν η ομάδα πάρει τα χρήματα από το στοίχημα είναι να εξοφληθούν όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες προς την ΕΠΟ.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή, αυτός που θα ηγηθεί της διοίκησης θα είναι ο επιχειρηματίας-ξενοδόχος Γιώργος Τσουρουνάκης. Ο κος Τσουρουνάκης έχει βοηθήσει τον σύλλογο αρκετές φορές στον παρελθόν. Τώρα, πιθανόν να ήρθε η στιγμή να ηγηθεί της προσπάθειας. Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες η κίνηση είναι έτοιμη και πολύ πιθανόν το ερχόμενο Σαβ/κο να ανοίξει τα χαρτιά της και αυτό γιατί την Πέμπτη όλοι μαζί θα βρεθούν για να θέσουν τους στόχους που θα βάλουν, τόσο στο οικονομικό όσο και στο διοικητικό επίπεδο.

Όσον αφορά τη Γενική Συνέλευση, αυτή πιθανόν θα γίνει όταν θα έχει ολοκληρωθεί το σχήμα που θα αναλάβει την ομάδα και με δεδομένο ότι δεν θα υπάρχει καμία άλλη κίνηση που να θελήσει να εμπλακεί στα διοικητικά του συλλόγου.            

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.