Έκλεισαν και οι νεαροί Τσουκαλάς, Τελλέν, Κάρδαρης, Καψάσκης και Κοτσώνης

Διοίκηση και παίκτες έριξαν από κοινού νερό στο κρασί τους και τελικά επετεύχθη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Έτσι  λοιπόν οι πρωτοκλασάτοι ζακυνθινοί παίκτες και τη νέα χρονιά θα φοράνε την φανέλα του ΑΠΣ Ζάκυνθος. Η διοίκηση μπόρεσε να τους κρατήσει στην ομάδα και όλοι να είναι ευχαριστημένοι.

Με όλους υπήρχε διαφορά στον οικονομικό αλλά μετά από διαβουλεύσεις η διαφορά μοιράστηκε στη μέση και κάπου εκεί βρέθηκε η χρυσή τομή. Η αρχή έγινε με τους δύο αρχηγούς της ομάδας τον Στέλιο Σούρμπη και Γιάννη Καλλιβωκά, η συνέχεια δόθηκε με τον Χρήστο Ντάση και στο τέλος ήρθε και ο Κώστας Κάρδαρης που πέρυσι δεν ήταν στην ομάδα να δέσει το γλυκό.

Ακολούθησαν και οι νεαροί παίκτες οι οποίοι κάποιοι εξ΄ αυτών ήταν πέρυσι την ομάδα και κάποιοι άλλοι ήταν στον Εθνικό Σκουλικάδου. Αναφερόμαστε φυσικά στους Τσουκαλά, Τέλλεν,  Κάρδαρη, Καψάσκη και Κοτσώνη. Με όλους αυτούς η διοίκηση έχει έρθει σε προφορική συμφωνία, καθώς ακόμα δεν έχει στα χέρια της τα δελτία των μεταβολών των παικτών για να προβεί σε ανακοινώσεις. Έτσι με αυτό τον τρόπο κλείνει αυτός ο κύκλος των επαφών με τους ζακυνθινούς παίκτες.

Οι επαφές και με άλλους παίκτες από το νησί θα συνεχιστούν πάντα με την σύμφωνη γνώμη του προπονητή Θαλή Θεοδωρίδη ο οποίος, κατά πάσα πιθανότητα τις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται στο νησί για να πιάσει δουλειά. Με την άφιξη του προπονητή θα αρχίσει και (ανεπίσημα) η έναρξη της νέας χρονιάς και αυτό γιατί ο κος Θεοδωρίδης μαζί με την διοίκηση θα προσπαθήσει να κλείσει ένα μεγάλο μέρος από το ρόστερ έτσι ώστε στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου να αρχίσει η προετοιμασία. Η διοίκηση μέσα στις επόμενες 20 ημέρες θα πρέπει να κάνει αγώνα δρόμου να βρει παίκτες, να τους κλείσει και να αρχίζει να βάζει το χέρι στην τσέπη για προκαταβολές αλλά και για αλλά λειτουργικά έξοδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στα ενδότερα της διοίκησης υπάρχει διαφωνία όσον αφορά τον οικονομικό προϋπολογισμό, υπάρχουν φωνές που λένε ότι δεν πρέπει επ΄ ουδενί να ξεφύγει η κατάσταση και ότι οι συμφωνίες που ‘έγιναν με τους παίκτες δεν ήταν οι ενδεδειγμένες που να προασπίζουν τα (οικονομικά) συμφέροντα της ομάδας. Υπάρχουν όμως και οι άλλες φωνές που κάνουν λόγο ότι όλα κυλούν βάση σχεδίου και ότι δεν θα υπάρξει κανένας οικονομικός εκτροχιασμός.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.