Λίγες ημέρες ακόμα υπομονή συστήνουν στους απανταχού φίλους της ομάδας οι ‘άνθρωποι της διοίκησης του ΑΠΣ Ζάκυνθος, μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα φλέγοντα θέματα της ομάδας. Δια της εκπομπής “EL CLASICO” o Mάκης Πυλαρινός, χθες έκανε ένα βήμα προς τα εμπρός αναφορικά με τα τεκταινόμενα στην ομάδα. Ανέφερε ότι την Πέμπτη θα υπάρξουν οριστικές  εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα τους κυανοκίτρινους.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κου Πυλαρινού, την ερχόμενη Πέμπτη θα γίνει η έκτακτη γενική συνέλευση της ομάδας όπου θα παραιτηθεί το παλιό δ.σ. και θα αναδειχθεί το νέο μέσα από τις διαδικασίες που προβλέπει το καταστατικό. Για το νέο διοικητικό συμβούλιο, υπάρχουν πληροφορίες ότι σήμερα θα κλείσουν και τα τελευταία ονόματα και δεν προβλέπονται μεγάλες αλλαγές σε σχέση με το παλιό. Από εκεί και πέρα, στο θέμα των χορηγιών ο κος Πυλαρινός “φωτογράφισε” τα πρόσωπα εκείνα που θα βοηθήσουν τον σύλλογο αλλά δεν μπήκε σε λεπτομέρειες με τι ακριβώς τρόπο θα βοηθήσουν.

Μίλησε για 4 μεγάλους χορηγούς που βοηθήσουν άμεσα τον σύλλογο στο ξεκίνημα που θα κάνει. Επίσης, αποκάλυψε ότι την Πέμπτη θα ανακοινωθεί και το όνομα του προπονητή της ομάδας. Οι επαφές με τους χορηγούς ολοκληρώθηκαν και μένουν μόνο να μπουν οι τελευταίες πινελιές που αφορούν το σχήμα στο διοικητικό συμβούλιο και φυσικά μένει να απαντηθεί και ποιος θα είναι ο πρόεδρος της ομάδας, από την στιγμή που ο ο κος Κόκλας (πρώην πρόεδρος) θα αναλάβει την θέση του ταμία στο νέο δ.σ.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.