Πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η κρίσιμη συνάντηση των επιχειρηματιών που έχουν την πρόθεση να αναλάβουν το τιμόνι της διοικητικής ηγεσίας του ΑΠΣ Ζάκυνθος μετά την αποχώρηση του επί 15 συναπτά έτη διοικητικού ηγέτη Στέλιου Γούναρη.

Μετά από πολλές επαφές και ζυμώσεις που πραγματοποιήθηκαν τις περασμένες εβδομάδες, οι συγκεκριμένοι άνθρωποι βρεθήκαν όλοι μαζί και συνεδρίασαν σε γνωστό μαγαζί στο Ακρωτήρι όπου αφού έβαλαν όλες τις παραμέτρους κάτω, συμφώνησαν να αναλάβουν το τιμόνι της διοίκησης της κυανοκίτρινης ομάδας.

Στην κρίσιμη αυτή συνάντηση πήραν μέρος 13-14 επιχειρηματίες και όλοι μαζί ενωμένοι αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα.

Από εδώ και πέρα, η απερχόμενη διοίκηση του Ερασιτέχνη θα πρέπει να ακολουθήσει την νόμιμη διαδικασία που προβλέπει η νομοθεσία. Δηλαδή να υπάρχει έγγραφη παραίτηση του διοικητικού συμβουλίου και προκήρυξη έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με θέμα ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Μετά από αυτή την ιστορική απόφαση ανοίγει ο δρόμος για να βρει η ομάδα τον βηματισμό της στην μετά-Γούναρη εποχή. Πολύ πιθανόν την ερχόμενη Κυριακή να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση, καθώς ο χρόνος πιέζει έτσι ώστε η νέα διοίκηση να τρέξει τα θέματα της ομάδας που στην παρούσα φάση είναι πολλά.      

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.