Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο στρατόπεδο του ΑΠΣ Ζάκυνθος, καθώς τις τελευταίες ώρες υπάρχει κινητικότητα που αφορά το «τιμόνι» της τεχνικής ηγεσίας. Ο μέχρι πρότινος τεχνικός του Συλλόγου Θαλής Θεοδωρίδης, δεν θα είναι στον πάγκο της ομάδας καθώς μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει “διαζύγιο!”

Η είδηση στο νησί πραγματικά έσκασε σαν βόμβα και τελικά επιβεβαιώθηκαν οι ψίθυροι που έλεγαν ότι οι δύο πλευρές δεν θα συνεχίσουν την συνεργασία τους. Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Και αυτό γιατί τις τελευταίες ημέρες υπήρξε μια αρνητική περιρρέουσα κατάσταση η οποία έδειξε που θα οδηγηθεί η ιστορία.

Σε αυτή την περίπτωση και σε αυτό το σύντομο ταξίδι διοίκησης και Θεοδωρίδη, οι δύο πλευρές δεν έχουν προβεί σε κάποιου είδους ανακοίνωση. Προφανώς το «διαζύγιο» είναι «συναινετικό» όπως λέμε σε αυτές τις περιπτώσεις. Και όλα αυτά λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει την προετοιμασία της η ομάδα.

Τα σενάρια στην παρούσα φάση είναι δύο. Το πρώτο κάνει λόγο ότι υπήρξε θέμα με την μετάταξη του βορειοελλαδίτη τεχνικού στη Ζάκυνθο από τον Δήμο Καλαμαριάς. Το 2ο σενάριο κάνει λόγο ότι ανάμεσα στις δύο πλευρές υπήρξε διάσταση απόψεων που αφορούσαν τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας. Εν πάση περιπτώσει… μπορεί οι δύο πλευρές να τράβηξαν διαφορετικούς δρόμους, αλλά παραμένει ο σεβασμός και η αγάπη εκατέρωθεν. 

Η διοίκηση της νησιώτικής ομάδας, μετά το “συναινετικό διαζύγιο” με Θεοδωρίδη, έχει στρέψει αλλού το βλέμμα της και βρίσκεται σε συζητήσεις με προπονητή από την SL2, από τον οποίο περιμένει απάντηση.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.