Ένα από τα ιστορικά σωματεία του νησιού είναι ο Αστέρας Μαχαιράδου. Μια ομάδα που εκτός των άλλων για αρκετά χρόνια εκπροσωπούσε το νησί στις Εθνικές κατηγορίες (Δ΄ Εθνική). Μετά από μεγάλο αγώνα ο Αστέρας έκλεισε με επιτυχία έναν κυκεώνα (όπως αναφέρει) γραφειοκρατικών διαδικασιών.

Αυτό όμως που έχει μεγάλη σημασία είναι η ανακοίνωση μέσα από την οποία, οι άνθρωποι του συλλόγου καυτηριάζουν τα τεκταινόμενα στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που μόνο καλό δεν κάνουν στα εκατοντάδες σωματεία και στα χιλιάδες παιδιά που αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα. Μάλιστα η ανακοίνωση για να δώσει έκφανση στα αρνητικά γεγονότα με την αναστολή των πρωταθλημάτων αναφέρει την εξής παροιμία: ” Γιατί όταν στο βάλτο μαλώνουν τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια”.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Αστέρα Μαχαιράδου κλείνοντας με επιτυχία έναν κυκεώνα γραφειοκρατικών διαδικασιών που διήρκησε όλο το καλοκαίρι και συγκεκριμένα:

1. Τροποποίηση καταστατικού συλλόγου

2.Αρχιαιρεσιες συλλόγου (με δικαστικό αντιπρόσωπο-ψηφοδέλτια και τα λοιπά)

3. Θεώρηση βιβλίων συλλόγου στη περιφέρεια

4. Φορολογική δήλωση συλλόγου

5. Βεβαίωση ειδικής αθλητικής αναγνώρισης

6. Επικαιροποίηση στοιχείων στο μητρώο της Γ.Γ.Α.

Θα ήταν παράλειψη μας να μην ευχαριστήσουμε κάποιους ανθρώπους που ήταν συμπαίκτες μας στις επίπονες και ψυχοφθόρες διαδικασίες και συγκεκριμένα:

Την δικηγόρο Εμμανουέλα Παπαδάτου

Το λογιστικό γραφείο της Διονύσιας Καψάσκη

Τον υπάλληλο της Ε.Π.Σ. Ζακύνθου Ντένη Κοτσώνη

Τον προπονητή Αλέκο Αντίοχο κάτοχο Uefa B’

Τον εθελοντή παράγοντα Σταύρο Παντή

Τον υπάλληλο  της περιφέρειας Γιάννη Κλάδη- Μόρφη για τη συνεργασία

Τελειώνοντας ,θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (Πολιτεία, ΕΠΟ, Περιφέρεια ,Δήμο) ότι εμείς τα ερασιτεχνικά σωματεία εκτός από υποχρεώσεις που πάντα μας καταλογίζετε, έχουμε και δικαιώματα από όλους εσάς, και τις περισσότερες φορές είστε ασυνεπείς απέναντι μας, με τις πιο συχνές δικαιολογίες να είναι πότε η έλλειψη κωδικού, πότε η έλλειψη χρημάτων.

  Σας υπενθυμίζουμε στη Ζάκυνθο περισσότερα από είκοσι  (20) αθλητικά σωματεία, έχουν πέσει σε αδράνεια και τα 12 με 15 που έχουμε μείνει φυτοζωούμε. Όσο για τις κόντρες που έχετε μεταξύ σας καλό θα ήταν να σταματήσουν άμεσα, γιατί δεν ωφελούν πουθενά,  όμως έχουν θύματα και αυτά είναι τα αθλητικά ερασιτεχνικά σωματεία της Ελλάδος και τα χιλιάδες παιδιά που τα στελεχώνουν.

Υ.Γ. Γιατί όταν στο βάλτο μαλώνουν τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.