Σαφές μήνυμα ότι η ΕΠΟ δεν θα κάνει πίσω και ότι η απόφαση για αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων είναι δεδομένη, έστειλε ο Άγγελος Δανιήλ από την Πάτρα και τον αγιασμό του Συνδέσμου Διαιτητών Αχαΐας.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, αναφέρθηκε στο σημείο της διαφωνίας με την Πολιτεία, που είναι η απαγόρευση σε ερασιτεχνικά σωματεία να αγωνίζονται και να χρησιμοποιούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις και όχι το ίδιο το Μητρώο.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω τη στάση μας σαν ποδόσφαιρο. Δεν είναι αν είμαστε στο Μητρώο ή δεν είμαστε. Είναι ξεκάθαρα η σαφής παραβίαση του αυτοδιοικήτου. Να σας το κάνω λιανά. Δεν μπορεί κανένας Υπουργός, καμία Κυβέρνηση, και δεν το εννοώ κομματικά, να παρεμβαίνει και να λέει ποιος θα παίξει ποδόσφαιρο. Και δη ερασιτεχνικές ομάδες. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Και μακριά από μένα η πολιτική. Ξέρετε πολύ καλά, ότι η τοποθέτησή μου, είναι αρνητική στην εμπλοκή της πολιτικής. Οι Κανονισμοί και τα Καταστατικά που έχουμε, είναι σαφέστατα. Και μιλούν για αυτοδιοίκητο. Αυτό υπερασπιζόμαστε. Δεν υπερασπιζόμαστε πόσοι θα μπουν, ποιοι θα μπουν, να μπούμε σε αντιπαλότητα. Γιατί βλέπω ότι πάμε να μπούμε σε μια αντιπαλότητα. Και το τονίζω, όπου κι αν βρίσκομαι. Το ξεκαθαρίζω. Δεν είμαστε αντίπαλοι με κανέναν. Το Μητρώο είμαστε οι πρώτοι που το υποστηρίξαμε, οι πρώτοι που μπήκαμε μπροστά και είμαστε υπέρμαχοι να υπάρχει, να εγγράφονται οι ομάδες και να χρηματοδοτούνται. Αυτό στο οποίο είμαστε αντίθετοι, είναι να διαγράφονται οι ομάδες και να μην παίζουν ποδόσφαιρο. Να μην χρησιμοποιούν γήπεδα. Αυτό είναι το θέμα για να το καταλάβετε κι εσείς. Επειδή με αυτά που ισχύουν αυτή τη στιγμή, την Κυριακή δεν θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. Επ’αόριστον θα πάμε σε αναβολή. Γι’ αυτό και δεν θέλω να μπούμε σε διαδικασία αντιπαραθέσεων. Οι ποδοσφαιρικές κυρώσεις μέσα από το Μητρώο είναι το πρόβλημα. Δεν είναι το Μητρώο».

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.