Το δευτεροβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δικαίωσε την ομάδα του ΑΟ Τσιλιβή μετά την βαριά ποινή που είχε επιβληθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της τοπικής Ενώσης. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η ομάδα του ΑΟ Τσιλιβή έπεσε στα μαλακά καθώς της αφαιρέθηκε η ποινή του δίμηνου αποκλεισμού και της επιβλήθηκε μόνο πρόστιμο (700 ευρώ)  και αποκλεισμό της έδρας για 4 αγωνιστικές!

Η απόφαση αυτή της Επιτροπής Εφέσεων ανατρέπει το φύλλο αγώνα του διαιτητή Αντώνη Πυλαρινού άλλα και την ίδια την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Ζακύνθου καθώς πλέον δημιουργεί νέα δεδομένα άλλα και δεδικασμένα. Η υπερασπιστική γραμμή της ομάδας του Πλάνου κέρδισε την μάχη που στην αρχή έδειχνε άνιση… όπως το είχαμε γράψει και παλιότερα η απουσία νομικού εκπροσώπου της ΕΠΣ Ζακύνθου άλλα και η συστατική επιτολή που στάλθηκε έδειξε να γέρνει την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του Πλάνου.

Σίγουρα αυτό που μένει από αυτή την ιστορία είναι ότι η Πειθαρχική Επιτροπή της διοργανώτριας μένει έκθετη καθώς η Εφέσεων όχι μόνο  μείωσε την ποινή αλλά την εξαφάνισε!

To σκεπτικό της επιτροπής Εφέσεων ήταν ότι το επεισόδιο αυτό που συνέβη (κτύπημα διαιτητή) ήταν μεμονωμένο και όχι ομαδικό, επίσης αναφέρει ότι ότι έγινε συνέβη εκτός αγωνιστικού χώρου πάρα τις προσπάθειες φιλάθλων να εισέλθουν εντός.

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα Δευτέρα στις 20.30 στα γραφεία της Ένωσης θα γίνει η κλήρωση των αγώνων που κατά πάσα πιθανότητα θα αρχίσουν την Πέμπτη ή το αργότερο το Σαβ/κο που έρχεται.

Στην κληρωτίδα θα μπουν οι τέσσερις ομάδες Ζάκυνθος, Καταστάρι, Τσιλιβή και Παναρτεμισιακός

Το πρόβλημα όμως που παραμένει είναι ποια θα είναι η αντίδραση των διαιτητών της ΕΠΣ Ζακύνθου καθώς όπως έχουν δηλώσει δεν θα σφυρίξουν παιχνίδια της ομάδας του Πλάνου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι σήμερα το απόγευμα στις 19.00 θα συνεδράσειο Σύνδεσμος Διαιτητών Ζακύνθου για να αποφασίσει πως θα χειριστεί τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει.

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.