Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 29/5 στα γραφεία της Ένωσης της ΕΠΣ Ζακύνθου η κλήρωση των αγώνων μπαράζ της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου για την ανάδειξη του πρωταθλητή της ΕΠΣ Ζακύνθου.

Στην κληρωτίδα μπήκαν οι τέσσερις ομάδες που τελείωσαν το πρωτάθλημα από τις θέσεις 1-4. Συγκεκριμένα Ζάκυνθος 1961, ΑΟ Κατασταρίου, ΑΟ Τσιλιβή και ΑΟ Παναρτεμισιακός. Ζάκυνθος και Καταστάρι πήραν κλειδάριθμο λόγω της κοινής τους έδρας.

Τη Ζάκυνθο  εκπροσώπησε ο Στράτος Κουρούμαλος,  το Καταστάρι ο Γιάννης Κορανιανίτης, Παναγιώτης Πατρινός και Δημήτρης Σκιαδόπουλος, επίσης στην αίθουσα βρέθηκε  και ο τεχνικός της ομάδας του ΑΟΚ Πέτρος Μίχος. Από τον ΑΟ Τσιλιβή ο Πρόεδρος Αλέκος Σπίνος και Γιάννης Πυλαρινός. Από τον Παναρτεμισιακό ο Διονύσης Αρβανιτάκης. Από την ΕΠΣ Ζακύνθου ήταν ο Πρόεδρος Λεωνίδας Μαλιούφας, ο Γραμματέας Χαρ. Ραυτόπουλος, ο ταμίας Νίκος Καλλιβωκάς και το μέλος Ζαφείρης Μαρίνος.

Αυτό που δεν διευκρινίστηκε ήταν η ώρα έναρξης των αγώνων… Οι τρεις ομάδες Ζάκυνθος, Τσιλιβή και Παναρτεμισιακός συμφώνησαν για έναρξη στις 17.30 ενώ από την μεριά τους οι εκπρόσωποι του ΑΟΚ δήλωσαν για έναρξη τις 17.00… Η διοργανώτρια για αυτό το θέμα θα αποφασίσει σύντομα. Επίσης δεν δόθηκαν διευκρινιστικές απαντήσεις για την έδρα του ΑΟ Τσιλιβή αφού η ομάδα για 4 αγωνιστικές είναι τιμωρημένη. Πιθανότατα να είναι το γήπεδο της Λιθακιάς, χωρίς όμως και αυτό να είναι σίγουρο.

Έτσι λοιπόν έγινε η κλήρωση που βρήκε τη Ζάκυνθο να υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο τον ΑΟ Τσιλιβή την Πέμπτη 1/6 και τον Παναρτεμισιακό τον ΑΟ Κατασταρίου στο γήπεδο των Αμπελοκήπων. Η 2η αγωνιστική έχει πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον καθώς Ζάκυνθος και Καταστάρι θα αναμετρηθούν στο Δημοτικό Στάδιο την Κυριακή 4/6 με φόντο την κατάκτηση του πρωταθλήματος


H ειδική βαθμολογία των ομάδων έχει ως εξής: 

ZAKYΝΘΟΣ   11

ΑΟ  ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ  10

ΑΟ  ΤΣΙΛΙΒΗ  7

ΑΟ  ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ  0 


Οι αγώνες θα αρχίσουν την Πέμπτη  1/6/2017

1η αγωνιστική Πέμπτη 1/6

Ζάκυνθος-Τσιλιβή

Παναρτεμισιακός-Καταστάρι

2η αγωνιστική Κυριακή 4/6

Ζάκυνθος-Καταστάρι

Τσιλιβή-Παναρτεμισιακός

3η αγωνιστική Τετάρτη 7/6

Καταστάρι-Τσιλιβή

Παναρτεμισιακός-Ζάκυνθος

4η αγωνιστική Κυριακή 11/6

Τσιλιβή-Ζάκυνθος

Καταστάρι-Παναρτεμισιακός

5η αγωνιστική Τετάρτη 14/6

Κατάσταρι-Ζάκυνθος

Παναρτεμισιακός-Τσιλιβή

6η αγωνιστική Κυριακή 18/6

Τσιλιβή-Καταστάρι

Ζάκυνθος-Παναρτεμισιακός

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.