Για όλους και για όλα μίλησε ο τεχνικός του ΑΟ Κατασταρίου Δημήτρης Νόλης στην ραδιοφωνική αθλητική εκπομπή “Εl clasico”  στο ραδιόφωνο του Ερμή και στους παραγωγούς Δημήτρη Πέττα και Σωκράτη Λειβαδά.

Ο Βορειοελλάδιτης τεχνικός αναφέρθηκε στην ομάδα του ΑΟ Κατασταρίου, στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, στο πρωτάθλημα που πήρε ο Ασπρόπουργος στην Σούπερ Λίγκα, στο πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ και φυσικά στην αγαπημένη του ομάδα τον Απόλλων Καλαμαρίας η αλλιώς Πόντου όπως ονομάζεται σήμερα. Επίσης μίλησε για την ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε τον ΑΠΣ Ζάκυνθος και για τους προσωπικούς στόχους που έχει θέσει για την επόμενη χρονιά.

Πανηγυρισμοί του ΑΟΚ με τον Ασπρόπυργο (2-2)

Αναλυτικά

Ερ. Πως ένας προπονητής ο οποίος ήταν σαν παίχτης σέντερ φορ να έχει τα στοιχεία ενός αμυντικογενούς προπονητή;

Απ. Κάθε προπονητής πρέπει να λειτουργήσει για να παρουσιάσει ένα έργο στην ομάδα του, επίσης ένα άλλο στοιχείο είναι τι επιρροές έχει δεχτεί ένας προπονητής από άλλους προπονητές ακόμα και παλαιότερους. Και φυσικά όλοι οι προπονητές δεν έχουν την ίδια φιλοσοφία, αλλιώς όταν παίζουν ποδόσφαιρο, αλλιώς όταν προπονούν μια ομάδα.

Ερ. Τι στόχους βάζει ένας προπονητής σε μια ομάδα ανάλογα τα δεδομένα;

Απ. Ξεκινάμε με τι στοιχεία έχουν οι παίχτες και από ‘κει και πέρα καθορίζεις το αγωνιστικό στυλ της ομάδας σου, όπως επίσης και τους σχηματισμούς, τα λεγόμενα συστήματα και κάθε σχηματισμός καθορίζεται από τα στοιχεία που έχουν οι ποδοσφαιριστές που έχει επιλέξει. Όλα ξεκινούν φυσικά από το τι ομάδα θέλει να χτίσει η εκάστοτε διοίκηση και από εκεί κινούνται για τις μεταγραφικές κινήσεις και καθορίζει το αγωνιστικό προφίλ που μπορεί να έχει η ομάδα μας για την τρέχουσα ποδοσφαιρική σεζόν.

Οδηγίες του Δημήτρη Νόλη στον Ραφαήλ Πέττα

Ερ. Η προετοιμασία που ξεκίνησε  ο ΑΟ Κατασταρίου στις 6 Αυγούστου είχε την δική σου σφραγίδα;

Απ. Οι παίχτες που ήρθαν στην προετοιμασία κάποιοι εξ αυτών ήταν επιλογή δική και κάποιοι άλλοι σε συνεργασία με την διοίκηση. Ξεκινήσαμε 6 Αυγούστου και από την αρχή καθορίσαμε κάποιους στόχους, σαφώς ο στόχος ήταν η παραμονή στην κατηγορία. Η αλήθεια ότι δεν ήταν το μεγάλο όνομα το Καταστάρι στην κατηγορία και έπρεπε να δουλέψουμε πάρα πολύ στο κομμάτι αυτό με τους παίχτες στην ορεινή Ναυπακτία. Με τα συγκεκριμένα δεδομένα έπρεπε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα ήταν άκρως ανταγωνιστική στον συγκεκριμένο πρωτάθλημα, με το προφίλ μας να ήταν τέτοιο ώστε να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής. Ιδιαίτερα που παίξαμε στον 8ο όμιλο, σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο, με ομάδες μεγάλες και ιστορικές, όπως είναι η Καλαμάτα, ο Ασπρόπυργος, ο Παναργειακός. Και αγωνιστικά αποδείχτηκε ότι ο συγκεκριμένος όμιλος ήταν ο πιο δύσκολος στην 3η Εθνική Κατηγορία. Έτσι λοιπόν με τα συγκεκριμένα δεδομένα έπρεπε να φτιάξουμε μια τέτοια ομάδα που να έχει τέτοια στοιχεία για να παίρνει και αποτελέσματα εκτός έδρας όπως και έγινε φυσικά.

Ερ. Τι άποψη έχετε για τους Ζακυνθινούς ποδοσφαιριστές και το Ζακυνθινό στοιχεία στην ομάδα;

Η κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ζακύνθου

Απ. Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας με 8-9 ποδοσφαιριστές και ήταν πάρα πολύ δύσκολο στην αρχή, φέραμε και σταδιακά κάποια Ζακυνθινά παιδιά στην προετοιμασία, δεν ήταν εύκολη υπόθεση για αρκετούς Ζακυνθινούς ποδοσφαιριστές λόγω των επαγγελματικών υποχρεών τους. Τελικά αυτοί που έκαναν ολοκληρωμένη προετοιμασία ήταν και αυτοί που αγωνιστήκαν σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος. Όσο αφορά τους Ζακυνθινούς ποδοσφαιριστές αξίζει να τονίσουμε ότι στο νησί υπάρχει μεγάλο ταλέντο αλλά στο ποδόσφαιρο δεν αρκεί αυτό, πρέπει να δουλεύουν καθημερινά και να θυσιάσουν πράγματα από την προσωπική τους ζωή για να πετύχουν. Δεν είναι τυχαίο ότι δυο ζακυνθινόπουλα ο Ραφαήλ Πέττας και ο Κώστας Κάρδαρης μέσα από την δουλειά τους ήταν βασικοί πυλώνες της ομάδας. Επίσης αξίζει να τονίσουμε και την εξέλιξη που είχε ο νεαρός Κρις Μουσαϊ από τότε που ήρθε στην ομάδα.

Ερ. Που οφείλεται η καλή παρουσία της ομάδας στην 3η Εθνική;

ο Δημήτρης Νόλης στον αγιασμό της ομάδας με τον Δήμαρχο Ζακύνθου Παύλο Κολοκοτσά και τον γυμναστή της ομάδας Παν. Γουσέτη

Απ. Οφείλεται σε τρεις πυλώνες: η σταθερή διοίκηση, στο τεχνικό τιμ και φυσικά στους ποδοσφαιριστές. Οι δικοί μου ποδοσφαιριστές ανταπεξήλθαν πλήρως στις αγωνιστικές υποχρεώσεις από το πρώτο παιχνίδι έως το τελευταίο. Παρόλο που στην αρχή οι υπόλοιπες ομάδες δεν μας πήραν στα σοβαρά και θεωρούσαν ότι δεν θα τα καταφέρουμε στην πορεία δείξαμε τι πραγματικά είμαστε και ‘’μεγαλώσαμε’’ το όνομα της ομάδας. Αν και στην αρχή έλεγαν ότι είμαστε στις ομάδες που θα υποβιβαστούν. Αυτό προσπαθήσαμε και κάναμε παρέα με τον Πρόεδρο και τα υπόλοιπα παιδιά. Μια σκληρή και ανταγωνιστική ομάδα που θα πάλευε όλα τα παιχνίδια, να μην είναι εύκολη λεία για κανέναν αντίπαλο. Θα μπορούσαμε όμως να πάμε ακόμη καλύτερα, θα μπορούσαμε με λίγη τύχη να έχουμε πάρει περισσότερους βαθμούς.

Ερ. πως κατάφερε η ομάδα παρ΄ οτι τα προβλήματα να σταθεί όρθια αγωνιστικά;

Η ομάδα φέτος είχε δυο με τρεις αγωνιστικές μεταλλάξεις, ξεκινήσαμε από την αρχή με λίγα άτομα στο ρόστερ. Το Νοέμβριο ενώ πήραμε κάποιους παίχτες (Βιέντ, Τααρίμτε) μας έτυχε ο τραυματισμός του Δημουλά. Κάναμε λοιπόν άλλη μια προσπάθεια να ενταχθούν οι ξένοι ποδοσφαιριστές. Μετά τα Χριστούγεννα για άγνωστους λόγους αποχώρησαν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές συν ότι αποχώρησε ο Μιχαηλίδης. Και κάναμε καινούργια προσπάθεια τον Γενάρη προκειμένου να βρούμε κάποιες λύσεις και να καλύψουμε τα κενά και ταυτόχρονα η ομάδα έπρεπε να τρέχει αγωνιστικά και να φέρνει αποτελέσματα. Ήταν μια δύσκολη κατάσταση την οποία όλοι μα ιδιαίτερα οι ποδοσφαιριστές μου την αντιμετώπισαν με ψυχραιμία. Π.Χ. κάναμε 3 σερί ήττες αλλά δείξαμε χαρακτήρα και ήμασταν σίγουροι για τον εαυτό μας, ότι θα τα καταφέρουμε. Οι δέκα-δώδεκα ποδοσφαιριστές μαζί με το τεχνικό τιμ ήταν ένα ζωντανό κύτταρο το οποίο έβαλε πλάτη στα δύσκολα.

Ερ. Ποιό ότι ήταν το καλύτερο παιχνίδι τακτικά που έκανε φέτος η ομάδα του Κατασταρίου;

Απ. Ήταν δυο φετινά που κάναμε το καλύτερο μας τακτικά. Το ένα ήταν μέσα στην Ερμιονίδα που κερδίσαμε 3-1. Σε αυτό το παιχνίδι ήμασταν τακτικά άψογοι και καταφέραμε να φύγουμε από ‘κει αποσπώντας το χειροκρότημα του κόσμου. Και το δεύτερο παιχνίδι ήταν στην Καλαμάτα, στο 0-0 απέναντι σε μια Καλαμάτα που ‘’καιγόταν’’ για του τρεις βαθμούς και αποδείχτηκε ότι οι δυο πόντοι που έχασε η Καλαμάτα ήταν καθοριστικοί για το πρωτάθλημα. Παίξαμε πάρα πολύ καλά ανασταλτικά και τακτικά ίσως κάναμε ένα από τα καλυτέρα μας παιχνίδια.

Ερ. Ποιό ήταν το χειρότερο παιχνίδι που έκανε η ομάδα φέτος;

Απ. Το χειρότερο ματς ήταν στον Πάμισο, εκεί ήταν λες και δεν μπήκαμε ποτέ να αγωνιστούμε, μας επηρέασε ότι αναβλήθηκε το παιχνίδι την μια ημέρα και έγινε την επόμενη, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών μείναμε μια ολόκληρη μέρα στο ξενοδοχείο χωρίς να κάνουμε προπόνηση και αυτό μας βγήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ερ. Πως κρίνετε ότι δυο παίχτες σας, ο Μεζίνι και ο Πέττας έβαλαν σχεδόν τα περισσότερα γκολ της ομάδας σας;

Απ. Η αλήθεια είναι αυτή, ότι δυο ποδοσφαιριστές μας έβαλαν το 80% των τερμάτων. Από την μια δείχνει ότι αυτοί οι ποδοσφαιριστές ήταν καθ’ όλη την χρονιά σε υψηλό επίπεδο και μας “ξελάσπωσαν” σε αρκετές περιπτώσεις. Ιδιαίτερα ο Πέττας που δεν ήταν επιθετικός αλλα χαφ έδειξε ότι αποτελούσε μια μεγάλη μονάδα για την ομάδα. Και ο Μεζίνι που σαν επιθετικός είχε μια σταθερή ανοδική πορεία.  Από την άλλη δεν είχαμε πλουραλισμό στο σκοράρισμα. Ιδιαίτερα από τους ακραίους χαφ και αυτό φάνηκε. Παρ΄όλα αυτά η αλήθεια είναι ότι μας έλειπε το εύκολο γκολ καθώς κάναμε πολλές φάσεις οι οποίες δεν είχαν την σωστή κατάληξη. Αν το κάναμε αυτό, σίγουρα θα είχαμε παραπάνω βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ερ. Η φετινή χρονιά είναι από τις κορυφαίες της προπονητικής σου καριέρας;

Η ομάδα του ΑΟΚ στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Ζακύνθου

Απ. Θεωρώ ότι η φετινή χρονιά ήταν πράγματι μια από τις κορυφαίες μου ως προπονητής. Διότι ήταν μια ομάδα (ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ) που την φτιάξαμε από την αρχή. Δούλεψα πάρα πολύ πάνω σε αυτή και στο τέλος τα παιδιά δικαίωσαν και τους δικούς μου κόπους. Ναι την κατατάσσω στην πρώτη θέση της προπονητικής μου σταδιοδρομίας αυτή την χρονιά.

Ερ. Πες ένα παιχνίδι που είχες πάρα πολύ άγχος την φετινή χρονιά;

Απ. Σε όλα τα παιχνίδια είχα άγχος ακόμη και στα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια, όπως και με τον ΑΟ Εικοσιμίας, και είχα άγχος γιατί οι ποδοσφαιριστές ενδόμυχα σε αυτά τα παιχνίδια χαλαρώνουν περισσότερο.

Ερ. Ποιο θεωρείτε το καλύτερο εντός έδρας παιχνίδι που έκανε η ομάδα;

Απ. Θεωρώ ότι ένα από τα καλυτέρα μας παιχνίδια ήταν αυτό με την Καλαμάτα, που παρότι ηττηθήκαμε με 0-1 δείξαμε υπομονή στο παιχνίδι μας και πίεσαμε πάρα πολύ την μέχρι τότε πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Επίσης ένα δεύτερο παιχνίδι που θα μου μείνει αξέχαστο ήταν το 2-2 κόντρα στον Ασπρόπυργο στην πιο καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. όπως επίσης και με την Πελλάνα.

Ερ. Υπήρχαν ποδοσφαιριστές που τους είχατε και στον ΑΠΣ Ζάκυνθος και σας βοήθησαν την φετινή χρονιά;

Απ. Φυσικά, ήταν ποδοσφαιριστές που τους ήξερα πάρα πολύ καλά στην ομάδα της Ζακύνθου στην Β’ Εθνική και μας βοήθησαν αρκετά. Όπως είναι ο Πέττας, ο Κάρδαρης, ο Τηλιόπουλος και ο Κουρέλλας. Οι οποίοι έδεσαν και βοήθησαν πάρα πολύ και τα υπόλοιπα παιδιά να μάθουν την έδρα και την νοοτροπία που επικρατεί στο Δημοτικό Στάδιο. Το ευτύχημα ήταν ότι είχαμε 7-8 ποδοσφαιριστές που δούλεψαν όλα τα ματς ακριβώς έτσι όπως το θέλαμε.

Ερ. Πες μας δυο λόγια για το τεχνικό τιμ που σε είχε πλαισιώσει φέτος;

Ο Δημήτρης Νόλης με τον άμεσο συνεργάτη του, τεχνικό διευθυντή Παν. Τρουπιώτη

Απ. Είναι αλήθεια ότι οι άνθρωποι που ήταν δίπλα μου βοήθησαν  πάρα πολύ την ομάδα σε μεγάλο βαθμό. Ο τεχνικός διευθυντής ο Παναγιώτης Τρουπιώτης, ο οποίος έδειξε σοβαρότητα και μας βοήθησε σε πολύ δύσκολες στιγμές. Ο βοηθός μου, ο Παναγιώτης Γουσέτης, ο οποίος έδειξε την πολύ καλή δουλεία που κάνει. Ο προπονητής τερματοφυλάκων, ο Κώστας Γιαννάτος και φυσικά ο φροντιστής μας, ο Γιώργος Μιχαλίτσης, ο οποίος είχε τα πάντα άψογα και στην ώρα τους. Και τους ευχαριστώ πάρα πολύ για την υπέροχη συνεργασία που είχαμε.

Ερ. Πες μας δύο λόγια για την διοίκηση του ΑΟΚ

ΑΠ. Όλα ξεκινούν σε μια ομάδα από την διοίκηση. Πράγματι ήταν ευτύχημα  για εμάς ότι είχαμε δίπλα μας αξιόλογους ανθρώπους. Από τον κο Ποτάμιτη ο οποίος έδειξε πως διοικείται μια ομάδα έως και τα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου τον Δημήτρη Σκιαδόπουλο, τον Πέτρο τον Καρυδάκη που ήταν καθημερινά δίπλα μας σε κάθε προπόνηση και δεν μας έλειψε τίποτα και τα υπόλοιπα παιδιά όπως τον κο Γεωργιτσόπουλο και τον κο Βελλιανίτη

Ερ. Αν σου έλεγαν να μείνεις στην ομάδα σε συνδυασμό με την δήλωση του κου Ποταμίτη ότι η ομάδα πάει για πρωτάθλημα, τι δηλώνεις;

Απ. Μόνο και μόνο που το λέει ο πρόεδρος ότι η ομάδα πάει για πρωτάθλημα, αυτό από μόνο του είναι μια σημαντική είδηση. Είμαι επαγγελματίας προπονητής και οποιαδήποτε καλή πρόταση με ενδιαφέρει, όμως αυτή την στιγμή είναι πάρα πολύ νωρίς να απαντήσω, η ακόμη και να μπω στην διαδικασία να σκεφτώ θετικά ή αρνητικά. Φυσικά θα τα δούμε όλα στην πορεία, η λέξη ότι πάμε για πρωτάθλημα προϋποθέτει και κάποια άλλα πράγματα τα οποία θα τα κουβεντιάσουμε αργότερα.

Η ομάδα του ΑΟΚ

Ερ. Αν μείνεις του χρόνου στον ΑΟ Κατασταρίου ποιους παίχτες θα ήθελες να κρατήσεις;

Απ. Δύσκολη ερώτηση!   Η ομάδα φέτος είχε πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε αυτή την κατηγορία, ακόμη και σε μια πορεία πρωταθλητισμού. Δεν θα ήταν φρόνιμο να πούμε ονόματα αλλά αρκετοί ποδοσφαιριστές θα μπορούσαν να πάνε την ομάδα στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Ερ. Είσαι 4 χρόνια στη Ζάκυνθο, θεωρείς ότι ενδεχομένως ο κύκλος σου έχει κλείσει;

Απ. Αυτό όντως είναι μια πραγματικότητα, αγωνιστικά πιστεύω πως έχω κάνει έναν κύκλο εδώ στο νησί, δεν ξέρω εάν έχει κλείσει 100%, ενδεχομένως να έχει κλείσει σε μικρότερο ποσοστό.

Ερ. Τι θα προτιμούσες; μια λιγότερο καλή οικονομική πρόταση από ομάδα Β’ Εθνικής ή μια καλή πρόταση από ομάδα Γ’ Εθνικής;

Απ. Και οι δυο είναι πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις, δεν μπορώ αυτή την στιγμή να επιλέξω μια από τις δυο. Σίγουρα το δέλεαρ είναι μεγαλύτερο όταν υπάρχουν στόχοι να προπονήσεις μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.

Ερ. Κεφάλαιο ΑΠΣ Ζάκυνθος.. την άποψη σου για την ομάδα;

Απ. Έχω περάσει όμορφες και άσχημες στιγμές και έχω αγαπήσει αυτή την ομάδα είναι όμως σε μια αγωνιστική παρακμή ο ΑΠΣ Ζάκυνθος, δεν είναι ότι ευχάριστο σε όλους όσους τον αγαπάνε. Θα πρέπει σύντομα η ομάδα να ξεφύγει από αυτή την κατάσταση, είναι άσχημο να παλεύει ο ΑΠΣ Ζάκυνθος στο τοπικό πρωτάθλημα. Σαφώς έχουν γίνει λάθη αλλά εμένα προσωπικά με λυπεί ένα γεγονός. Διακρίνω την φετινή χρονιά ένα ατέλειωτο διχασμό, το πιο λυπηρό είναι αυτό το πράγμα που συμβαίνει αυτή την στιγμή. Ο κ. Γούναρης έχει κάνει πολλά και απίστευτα πράγματα για την ομάδα, έχει όμως κάνει και λάθη, όμως ο διχασμός είναι αυτή την στιγμή μια ακατανόητη λέξη για μένα, από την στιγμή που δεν υπάρχουν τρελά συμφέροντα η ομάδα να βρει πάλι την ηρεμία της και την ενότητά της. Θα πρέπει να δοθεί εμπιστοσύνη στα ντόπια παιδιά, δεν είναι ανάγκη να έρχονται ξένη από άλλη ήπειρο από την στιγμή που υπάρχουν Ζακυνθινοί ποδοσφαιριστές.. τουλάχιστον στα τοπικά δρώμενα.

Ερ. Για τον Ζαουάντ Ζαϊρί τι έχει να πεις;

Απ. Τον έχω ζήσει πολύ καλά, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας εξαιρετικό χαρακτήρας, τρομερά απλός, χαλαρός πάρα πολύ αλλά πάρα πολύ σοβαρός στην προπόνηση και στον αγώνα. Δεν θα μιλήσω για άλλα χαρακτηριστικά γιατί ο κόσμος ξέρει τον Ζαουάντ Ζαϊρι. Θεωρώ είναι ότι το μεγαλύτερο μέγεθος (ποδοσφαιρικά) που έχει περάσει από το νησί.

Ερ. Δίκαια κατέκτησε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα στην Super League;

Απ. Θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάποιος στην Ελλάδα που μπορεί να αμφισβητήσει την δικαιότητα του πρωταθλήματος που πήρε ο ΠΑΟΚ. Δίκαια έχουν κατανεμηθεί και οι ρόλοι στην βαθμολόγια της Super League.

Ερ. Ποιος προπονητής σου αρέσει περισσότερο και γιατί;

Απ. Σίγουρα ο Γκουαρντιόλα είναι ένας από τους κορυφαίους γιατί βάζει την δική του σφραγίδα σε κάθε ομάδα. Ο Μαξ Αλέγκρι είναι από τους κορυφαίους προπονητές. Επίσης ένας άλλος προπονητής που έχει ωραία στοιχεία είναι ο Ζιντάν.

Ερ. Ήταν δίκαιη η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ασπρόπυργο;

Απ. Θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη ομάδα στον όμιλο μας με ένα σοβαρό προπονητή όπως ο Γιώργος Βαζάκας και με ένα ρόστερ αξιοθαύμαστο. Έτσι με αυτό τον τρόπο κατανεμήθηκαν σωστά και οι θέσεις στην βαθμολογία.

Ερ. Ποια είναι η αγαπημένη σου ομάδα;

Απ. Είναι δύσκολη ερώτηση, όμως θεωρώ πως έχω συνδεθεί συναισθηματικά με τον Απόλλων Καλαμαριάς, εκεί έπαιξα ποδόσφαιρο. Δεν κρύβω βέβαια ότι υποστηρίζω και τον ΠΑΟΚ.

Ερ. Ποιός ήταν ο αμυντικός εκείνος που σε δυσκόλεψε αρκετά όταν έπαιζες ποδόσφαιρο;

Απ. Τότε, ήταν αρκετοί καλοί και αξιόλογοι ποδοσφαιριστές. Παίκτες που έπαιζαν για την φανέλα και είχαν τριμερή δύναμη. Ένας όμως είχε όλα τα προσόντα και τον εκτιμούσα ποδοσφαιρικά ήταν ο Κυριάκος Καραταϊδης, ο οποίος είχε τρομερή αλτικότητα, ταχυδύναμη και δεν είναι τυχαίο που έγινε αρχηγός στον Ολυμπιακό. Είναι επίσης είναι καταπληκτικός σαν άνθρωπος. Επίσης ένας άλλος ποδοσφαιριστής που μου άρεσε ήταν ο Βαγγέλης Κουσουλάκης, αέρινος και με πολλά χαρίσματα!

Ερ. Αν έχεις κάποια επίσημη πρόταση από ομάδα στα χέρια σου;

Απ. Είναι λίγο νωρίς να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, υπάρχει χρόνος μπροστά μας όλα είναι ρευστά.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την πολύ ωραία κουβέντα που κάναμε πέρασα παρά πολύ όμορφα.

Να είστε καλά όλοι σας καλές γιορτές και καλό Πάσχα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.