Θέση πήρε για το θέμα του κλεισίματος της κερκίδας το μέλος του δ.σ του ΑΠΣ Ζάκυνθος Διονύσιος Κόκλας (Πετιλόν) ο οποίος κατηγορεί τον υπεύθυνο αθλητισμού ότι ενεργεί με δόλο κατά της ομάδας της Ζακύνθου από την στιγμή που δεν δικαιολογεί με ποια απόφαση έκλεισε η κερκίδα του Σταδίου.

Αναλυτικα:  

“Πρωτοφανές αυτό που ζούμε με τον κύριο Kακολύρη.   Όλοι που βρεθήκαμε σε εκείνη την συνάντηση στο γήπεδο γίναμε πολιτικοί μηχανικοί.  Εγώ, ο κύριος Γούναρης, ο κύριος κορωνιός,  ο αστυνομικός διευθυντής και ο διοικητής της πυροσβεστικής!

Στην αυτοψία που αναφέρεται ο κύριος Κακολύρης που έγινε στο δημοτικό στάδιο Ζακύνθου, να πω ότι δεν ήταν αυτοψία ήταν μία ενημέρωση από τον Διοικητή της αστυνομίας για τα μέτρα που θέλει Football League. Στην παρούσα συνάντηση φυσικά ήταν και ο κος Κακολύρης.

Εμείς ουδέποτε κάναμε αυτοψία,  διότι δεν είναι αρμοδιότητα μας.  Δεν είμαστε πολιτικοί μηχανικοί. Ο υπεύθυνος αθλητισμού κατηγορεί τον Νίκο Κοντονή ο οποίος είναι 40 χρόνια μες στα γήπεδα και είναι ένας τίμιος άνθρωπος. Ο κος Κακολύρης έχει κλείσει παράνομα την κερκίδα εδώ και 2 χρόνια. Ήταν όμως ο ίδιος που άφησε τους φιλάθλους του Πανιωνίου και τον εφοπλιστή Τσακίρη πέρυσι στον μεταξύ μας αγώνα να καθίσουν εκεί. Εκεί όπου σήμερα απαγορεύει στους ζακυνθινούς να καθίσουν!

Φέτος ξαφνικά το καλοκαίρι μετά την άνοδο της ομάδας σε Β΄ Εθνική η κερκίδα  έχει  πρόβλημα στατικότητας!!!  Τα χαρτιά που ισχυρίζεται ότι υπάρχουν είναι λάθος.  Αφορούν την γνωμάτευση της υπηρεσίας τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου για ολόκληρη την κερκίδα (παλιά και νέα).

Δυστυχώς αυτοί μας διοικούν έχουν κόψει τη μισή κερκίδα έτσι ώστε ο Ζακυνθινός λαός να μην μπορεί να δει την ομάδα και αυτό έγινε από δόλο! Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο!

Για αυτό καλό θα είναι ο υπεύθυνος αθλητισμού να δει την πραγματικότητα, Να ανοίξει την κερκίδα έτσι ώστε να μπει ο κόσμος στο γήπεδο για να δει την αγαπημένη του ομάδα. Αν δεν το κάνει,  να μας παρουσιάσει με στοιχεία όλα τα έγγραφα που στηρίζουν αυτή την απόφαση του να κλείσει την κερκίδα. Αλλιώς θα υπάρξει μεγάλη αντίδραση από τους χιλιάδες φίλους της ομάδας του ΑΠΣ Ζάκυνθος .

Τέλος θα ήθελα να επισημάνω ότι όσο για την επιχορήγηση της ομάδας ήταν εχθρός αυτής ..ευτυχώς ο δήμαρχος δεν τον άκουσε!”

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.