Μετά από μια μεγάλη παύση εργασιών… τα έργα στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου άρχισαν να παίρνουν και πάλι “μπροστά”…, Τις  δύο τελευταίες ημέρες ο υπεργολάβος Ζακυνθινός επιχειρηματίας που έχει αναλάβει το έργο της πίσσας και της ασφαλτόστρωσης του στίβου έχει πιάσει δουλειά …

Η διαδικασία αυτή θα διαρκέσει λίγες ακόμη ημέρες έως ολοκληρωθεί αυτό το στάδιο της ασφάλτου.  Με ειδικά  μηχανήματα (λέιζερ) μετριούνται οι αποστάσεις αλλά και οι αποκλείσεις του εδάφους στο χιλιοστό έτσι ώστε να γίνει η δουλειά με τον τελειότερο τρόπο… Σίγουρα το νερό μπήκε στο αυλάκι αλλά ο χρόνος για να ολοκληρωθούν έργα ακόμη παραμένει άγνωστος….  Και αυτό γιατί υπάρχουν πολλοί και αστάθμητοι παράγοντες που πρέπει να υπολογιστούν…

2

Σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρία που κατασκευάζει του πυλώνες δεν τους έχει παραδώσει ακόμα στον ανάδοχο εργολάβο με αποτέλεσμα να υπάρχει καθυστέρηση. Μόλις τελειώσει η ασφαλτόστρωση πρέπει να περάσουν άλλες 15 ημέρες για να “δέσει” η πίσσα για να μπορέσει να μπει ο γερανός βάρους 50 τόνων για να τοποθετήσει τους πυλώνες!

Εκτός από αυτή την διαδικασία που έτσι και αλλιώς είναι χρονοβόρα υπάρχουν προβλήματα από ποιο σημείο θα πάρουν οι τέσσερις τεράστιοι πυλώνες ρεύμα. Αυτό θα γίνει  είτε από την μεριά της πόλης που υπάρχει υποσταθμός είτε από την μεριά του παρκινγκ του σταδίου κατά πληροφορίες αυτή η θέση προκρίνεται καθώς είναι πιο κοντά στην περίμετρο του σταδίου, εκεί που θα τοποθετηθούν οι πυλώνες!

3

Όσο αφορά την τοποθέτηση του συνθετικού τάπητα στίβου παραμένει άγνωστο καθώς μέχρι να τελειώνουν όλα τα παραπάνω θα απαιτηθεί πάρα πολύς ακόμα χρόνος, μετά θα εξαρτηθεί από τις καιρικές συνθήκες, αν υπάρξουν βροχές και κρύο τότε υπάρχει πιθανότητα να καθυστερήσει η τοποθέτηση.

4

Μεγάλη είναι η προσφορά του υπαλλήλου του Σταδίου Νίκου Γκούσκου ο οποίος με μαζί με τους εργάτες βοηθάει για να αποπερατωθεί το έργο… Ο κος Γκούσκος δήλωσε ότι ο Δήμος από την μεριά του έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και δαπάνες. Έχουν παραγγελθεί οι πάγκοι των ομάδων όπως και του παρατηρητή και η φυσούνα (πτυσσόμενη) .

Εν άλλο πρόβλημα μου θα πρέπει να λυθεί άμεσα εάν η ομάδα της Ζακύνθου μείνει στην κατηγορία είναι και το κλειστό σύστημα τηλεόρασης που θα πρέπει να μπει στο Στάδιο. Μια δαπάνη που θα φτάσει τα 7.000 ευρώ. Και αυτό αν όλα πάνε καλά θα πρέπει να μπει άμεσα.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.