Τηλεφωνική παρέμβαση έκανε το απόγευμα της Πέμπτης στην ραδιοφωνική αθλητική εκπομπή “EL CLASICO” ο νέος πρόεδρος της ομάδας του ΑΠΣ Ζάκυνθος Διονύσιος Κόκλας (Πετιλόν). Ο νέος πρόεδρος μίλησε εν΄ συντομία και έδωσε το στίγμα τόσο το δικό του όσο και της διοίκησης για το πως θα πορευτεί η ομάδα από εδώ και στο εξής.

Στην παρουσίαση του παραγωγού της εκπομπής σαν το νέο πρόεδρο  κος Κόκλας δήλωσε: “Ας αφήσουμε τους τύπους, όπως γνωρίζετε εγώ είναι ένας απλός στρατιώτης της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια και θα παραμείνω ταγμένος δίπλα στην ομάδα που αγαπώ. Για αυτό τον λόγο μπήκα μπροστά στην αρχή του καλοκαιριού για να σώσουμε τον σύλλογο μετά την παραίτηση του Στέλιου Γούναρη”

Ο ίδιος μίλησε για την πορεία των τελευταίων μηνών της διοίκησης και τόνισε: “Eίμαστε μια ομάδα σωτηρίας, μπήκαμε μπροστά για να συνεχίσει η ομάδα στον σωστό δρόμο, έγιναν λάθη και ήταν αναμενόμενο ότι η πολυφωνία θα έφερνε και διαφωνίες και κάποιες αναταράξεις. Όμως πάνω από τις διαφωνίες είναι η αγάπη όλων για τον σύλλογο”.

Για το αγωνιστικό κομμάτι δήλωσε ότι: “Έγιναν λάθη, αρχικά, ήρθαν παίκτες που δεν ήταν του διαμετρήματος της ομάδας και για αυτό διαφωνήσαμε, μπήκα μπροστά και κάναμε το σωστό. Πήγαμε από την σίγουρη οδό και πήραμε παίκτες που τους γνωρίζαμε. Δεν έχουμε την εμπειρία του Στέλιου Γούναρη, αλλά βρήκαμε τρόπο να έχουμε αυτή την στιγμή αρκετούς παίκτες Β΄ εθνικής στο ρόστερ μας”

Για το θέμα του προπονητή ο νέος πρόεδρος απάντησε: “Όλα έγιναν για κάποιο λόγο τελικά, η περίπτωση του κου Θεοδωρίδη δεν προχώρησε και μετά από αναταράξεις ο θεός μας έστειλε αυτό το παιδί τον Μάριο Παναγιώτου ο οποίος δουλεύει πάρα πολύ και είναι προπονητής του 2022 με ότι αυτό συνεπάγεται. Έχει την αμέριστη στήριξη της διοίκησης μας”.

Για το αν το ρόστερ ενισχυθεί ο κος Κόκλας δήλωσε: “Eχουμε κάνει όλα όσα χρειάζεται η ομάδα, πήραμε καλούς παίκτες, θα κάνουμε κάποιες προσθήκες ακόμα σε κάποιες θέσεις μετά φυσικά από εισήγηση του προπονητή μας. Η ομάδα με τα δεδομένα που έχουμε αυτή την στιγμή θα είναι καλή και θα είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα”.

Για το αν έχει υπερβεί τον οικονομικό προϋπολογισμό στο αγωνιστικό κομμάτι ο νέος πρόεδρος τόνισε: “Είμαστε εντός πλαισίου και ακριβώς στο όριο, αν τύχει κάποια εξαιρετική περίπτωση θα κάνουμε την υπέρβαση μας. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ζακυνθινούς που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια και φυσικά το κο Μάκη Πυλαρινο που έχει κάνει πολύ μεγάλο αγώνα.

Για το θέμα του Γενικού Αρχηγού δήλωσε: “Είναι τιμή για όλους μας που στην θέση αυτή είναι ο Νίκος Κοντονής, ένας άνθρωπος με ήθος που αγαπάει την ομάδα και με 15ετή παρουσία δίπλα στον Στέλιο Γούναρη”.

Για το θέμα που έχει δημιουργηθεί, αρχικά με τον Νεκτάριο Κολυβά δήλωσε: ” O κος Κολυβάς είναι ένας σημαντικός παράγοντας, ήταν στην ομάδα του Εθνικού Σκουλικάδου και θα μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα μας.  Έχει δίκιο σε κάποια θέματα και έχει δίκιο που έχουν δημιουργηθεί όλα αυτά, σίγουρα συνέβησαν κάποια γεγονότα που τον έχουν κάνει επιφυλακτικό. Η θέση του είναι δίπλα στην ομάδα μας, εφόσον κάποια στιγμή το θελήσει”.

Για την παραίτηση του κου Μουζάκη από την θέση του προέδρου τόνισε: ” O κος Μουζάκης βοήθησε στην ομάδα, όμως όταν παραιτήθηκε δεν έπρεπε να κάνει δηλώσεις και να μιλήσει για το τι συνέβαινε στα ενδότερα του συμβουλίου μας. Αυτό μας πείραξε πάρα πολύ. Είπε διάφορες κουβέντες που θα κάποια στιγμή θα απαντηθούν, τόσο από εμένα όσο και από τον μέχρι πρότινος ταμία της ομάδας Χρήστο Μεϊντάνη”.

Για το θέμα της Ακαδημίας δήλωσε: ” Exoυμε κάνει τις επαφές μας και έχουμε συμφωνήσει με τον Σπύρο Φιορεντίνο. Οι Ακαδημίες θα είναι του ΑΠΣ Ζάκυνθος και ο κος Φιορεντίνος θα έχει την διαχείριση αυτών τα οφέλη για την ομάδα μας θα είναι πάρα πολλά. Επισης να τονίσω ότι θα δημιουργήσουμε ομάδα Β΄ στην Β΄ κατηγορία του τοπικού”.

Και κατέληξε λέγοντας: “O αγώνας που δίνεται είναι διαρκής θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, για να βρει ο σύλλογος μας τον σωστό δρόμο”.        

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.