Πολυ κοντά σε ένα όνειρο το οποίο πριν μερικά χρόνια ήταν άπιαστο! Η Γυναικεία ομάδα της Δόξας Πηγαδακίων βρίσκεται πλέον με το ένα πόδι στην Α΄ Εθνική Γυναικών. Η δικαίωση πριν από μερικές ημέρες ήρθε από το διαιτητικό δικαστήριο όπου η ζακυνθινή ομάδα κέρδισε στο να μην επικυρωθεί η βαθμολογία στον 2ο όμιλο της Β΄ Εθνικής καθώς η ομάδα που είχε τερματίσει πρώτη στον όμιλο είχε θέμα με το Μητρώο.

Από τότε ο δρόμος άνοιξε για την ομάδα του Ιονίου και οι εξελίξεις που ακολούθησαν οδηγούν την ομάδα στην προθάλαμο της Α΄ Εθνικής Γυναικών. Αυτό που ζητείται έντονα στα εν΄ Αθήναις γραφεία είναι ότι η ΕΠΟ δεν πρόκειται να κάνει χρήση της απόφασης του Διαιτητικού δικαστηρίου ανεβάζοντας την Δόξα Πηγαδακίων και τιμωρώντας την ομάδα “Νέες Ατρομήτου” γιατί πολύ απλά δεν θέλει να υιοθετήσει την γραμμή του Υφυπουργού σχετικά με το Μητρώο.

Αυτό όμως που μπορεί να κάνει είναι να πάει το θέμα στη Γενική Συνέλευση όπου πολύ πιθανόν να παρθεί η απόφαση για να ανέβουν όλες ου δευτεραθλήτριες ομάδες και από τους 4 ομίλους, μέσω της αναδιάρθωσης,  συμπαρασύροντας φυσικά την Δόξα που δεν θα είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να ανέβει με αυτό τον τρόπο.

Αυτά ειπώθηκαν χθες στην Αθήνα μεταξύ των ανθρώπων της Δόξας (Γκούσκου -Στράνη), του προέδρου και ταμία της ΕΠΖ (Παπανδρέου- Σουπιού) και του προέδρου της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκου. Ήταν μια συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αυτό που απομένει πλέον είναι να γίνει η αναδιάρθρωση της Α΄ Εθνικής κατηγορίας έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος και να πραγματοποιηθεί το όνειρο της Α΄ Εθνικής για το συμπαθές σωματείο της Δόξας Πηγαδακίων

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.