Μια ωραία και ουσιαστική συνέντευξη παραχώρησε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στην ραδιοφωνική αθλητική εκπομπή “EL CLASICO o υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου Ζακύνθου και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σταύρος Κακολύρης.

Ο κος Κακολύρης μίλησε για όλα που απασχολούν τον ζακυνθινό αθλητισμό, τις υποδομές και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν, τόσο από τον παρουσιαστή της εκπομπής όσο και από το κοινό που έστελνε τα δικά του μηνύματα.

Η πιο σημαντική και μεγάλη είδηση που βγήκε είναι η ανακατασκευή και η λειτουργία και πάλι του γηπέδου του Ρωμυρίου! Ο κος Κακολύρης δήλωσε: “Είχαμε τους κωδικούς και τα χρήματα, 270.000 και αποφασίσαμε ότι μπορούμε να φτιάξουμε αυτό το γήπεδο, με πίεσε και ο Παν. Δρόσος (γέλια) να εντάξουμε το γήπεδο και αφού είδαμε ότι πληροί όλες τις προϋποθέσεις νομιμότητας κάναμε το επόμενο βήμα. Πέρασε προχθές και το 2ο πρακτικό με 27% έκπτωση, έχει γίνει η Δημοπράτηση του έργου, υπάρχει ανάδοχος, ο οποίος θα υπογράψει την σύμβαση και μετά θα μπει μέσα στο γήπεδο για να κάνει όλα αυτά που προβλέπει η σύμβαση. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι το έργο δεν εντάσσεται σε κάποιο πρόγραμμα. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί εξ΄ ολοκλήρου με χρήματα του Δήμου Ζακύνθου. Το έργο αυτό θα περιλαμβάνει ανάπλαση αποδυτηρίων, περίφραξη, γκολποστ, πάγκους και φυσικά ο συνθετικός χλοοτάπητας , δηλαδή ότι χρειάζεται ένα γήπεδο.

Σε ερώτηση που του ‘έγινε για το πότε θα είναι έτοιμο το νέο γήπεδο ο κος Κακολύρης απάντησε: “Eγω θα κάνω μεγάλο αγώνα να είναι έτοιμο τον Απρίλιο ή τον Μαϊο του 2023, σίγουρα πάντως μέσα στο επόμενο καλοκαίρι”. Και συνέχισε λέγοντας: “Αυτό που προέχει αυτή την στιγμή είναι να υπογράψει ο ανάδοχος την σύμβαση, αυτό θα συμβεί έως το τέλος του Οκτωβρίου”. Για όλα τα υπόλοιπα έργα που θα γίνουν και όλα όσα είπε ο κος Κακολύρης να δημοσιευτούν στο επόμενο ρεπορτάζ.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.