Τον 2ο αγώνα τους θα δώσουν την  Τετάρτη 2/11/2016 οι Μεικτές ομάδες της Ζακύνθου με αντίπαλο την ισχυρή ομάδα της Αχαΐας για το πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. Οι Μεικτές Ζακύνθου μετά τις ήττες που δέχτηκαν στην Μεσσηνία θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στις ομάδες από την Αχαΐα που ίσως είναι οι καλύτερες σε αυτόν τον όμιλο. Τα δύο παιχνίδια θα γίνουν στο Δημοτικό Γήπεδο του Μαχαιράδου… Πρώτοι στην μάχη θα μπουν οι παίδες στις 13.00 και στις 15.00 θα ακολουθήσουν οι Νέοι. Η Αποστολή των Μεικτών αποτελείται από τους κάτωθι:

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 02/11/2016 στο γήπεδο Δημοτικό Μαχαιράδου, θα διεξαχθούν οι κάτωθι αγώνες για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων μεταξύ:

Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Παίδων) – Ε.Π.Σ ΑΧΑΙΑΣ (Παίδων)       ΩΡΑ  ΕΝΑΡΞΗΣ : 13.00

Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Νέων) – Ε.Π.Σ. ΑΧΑΙΑΣ (Νέων )          ΩΡΑ  ΕΝΑΡΞΗΣ : 15.00

Για  τους  ανωτέρω αγώνες καλούνται να  παρευρίσκονται στο γήπεδο οι κάτωθι ποδοσφαιριστές :

ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ : ΤΖΑΜΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΤΑΜΑΡΕΣΗΣ  ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ- ΚΑΨΑΣΚΗΣ  ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΚΟΤΣΩΝΗΣ ΣΟΥΜΕΛΑΣ-ΚΑΨΑΣΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ-ΚΑΛΟΦΩΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ-ΣΑΡΑΚΙΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΑΓΑΛΙΩΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ-ΚΟΛΕΥΡΗΣ  ΚΩΝ/ΝΟΣ – ΖΩΝΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ – ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ- ΜΠΙΤΣΙΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΠΑΤΡΑΣ ΜΑΡΙΟΣ-ΚΑΤΣΕΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ- ΞΕΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΖΗΒΑΣ ΠΑΥΛΟΣ –  ΡΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

Οι  ανωτέρω ποδοσφαιριστές πρέπει  να  παρευρίσκονται στο γήπεδο  ώρα 12.00

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΑ: ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ – ΚΟΡΔΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

ΜΙΚΤΗ  ΝΕΩΝ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ  : ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΠΟΜΩΝΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ – ΓΟΥΣΕΤΗΣ ΝΤΑΝΙΕΛ-ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΜΠΡΑΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΘΕΟΔΩΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΣΤΑΜΙΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ-ΜΑΡΙΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ-ΜΕΤΑΞΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ – ΚΟΥΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΔΡΟΣΣΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ- ΒΟΖΑΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ – ΚΑΛΟΦΩΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ – ΒΑΡΒΑΡΙΓΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΜΠΑΣΤΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ – ΓΙΑΝΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΓΕΛΑΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ.

Οι  ανωτέρω ποδοσφαιριστές  πρέπει  να  παρευρίσκονται στό γήπεδο  ώρα 14.00

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΑ: ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΤΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ – ΚΟΡΔΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΙΑΤΡΟΣ  ΑΓΩΝΩΝ: ΜΥΛΩΝΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.