Η κυανοκίτρινη οικογένεια από το πρωί του Σαββάτου 26/9/2020, έγινε πιο φτωχή. Ένα δικό της μέλος έφυγε από το ζωή. Ο Αναστάσιος Κοτσώνης θα βλέπει την αγαπημένη του ομάδα από ψηλά, εκεί όπου θα συναντήσει τον Καπανδρίτη αλλά και όσους έχουν φύγει από αυτή τη ζωή.

Ο Τάσης Κοτσώνης ένας εξαίρετος Ζακυνθινός, οικογενειάρχης, τίμησε το νησί, συνδέοντας το όνομα του με το μαντολάτο του νησιού όντας πετυχημένος επιχειρηματίας αναδεικνύοντας το προϊόν. Υπήρξε πρόεδρος της ΑΝΕΖ και ήταν μέλος της Λέσχης «Ο Ζάκυνθος».

Ο Τάσος Κοτσώνης στο κέντρο διώχνει την μπάλα σαν κεντρικός αμυντικός στο Εθνικό Στάδιο την δεκαετία του 60′. ΦΩΤΟ από τον Νίκο Κοντονή
Ο Τάσος Κοστώνης σουτάρει σε αγώνα στο Στάδιο την δεκαετία του 60′. ΦΩΤΟ από τον Νίκο Κοντονή

Όμως, ο Τάσης Κοτσώνης για τους γνωρίζοντες, ήταν παλιός παίκτης της ομάδας του ΑΠΣ Ζάκυθος όπου φόρεσε την φανέλα της ομάδας την δεκαετία του 60’ αγωνιζόμενος σαν κεντρικός αμυντικός.

Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο αλλά και για την ομάδα της Ζακύνθου ήταν μεγάλη, για αυτό τον λόγο βοήθησε την ομάδα τόσο σαν μέλος του συμβουλίου όσο και σαν γενικός αρχηγός. Ανέβαινε τα σκαλιά του σταδίου τα τελευταία χρόνια για να παρακολουθήσει την ομάδα και βοηθούσε κάθε χρόνο με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Η απώλεια για τους κυανοκίτρινους είναι μεγάλη. Για αυτό τον λόγο ο Σύλλογος Παλαιμάχων του ΑΠΣ Ζάκυνθος εκφράζει την βαθιά του θλίψη για τον θάνατο ενός αγαπημένου προσώπου.

Αναλυτικά

«Ο Σύλλογος Παλαιμάχων του ΑΠΣ Ζάκυνθος, εκφράζει την βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του Αν. Κοτσώνη. Ο Τάσης, ένα δικό μας παιδί, βγαλμένο από τα σπλάχνα της ομάδας, έφυγε από κοντά μας. Για εμάς όλους που μεγαλώσαμε με τα ιδεώδη της ομάδας μας, ο Αν. Κοτσώνης ήταν ένας από εμάς, από τότε που φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα έως και σήμερα.» Ήταν ένας άνθρωπος που αγάπησε τον σύλλογο, αγαπήθηκε γιατί ήταν ξεχωριστός. Θα τον θυμόμαστε πάντα. Αιωνία του η μνήμη. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του»

ΕΚ του δ.σ

Ο Πρόεδρος Μάκης Πυλαρινός

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.