Το Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου είναι το μόνο γήπεδο που έχει φυσικό χλοοτάπητα στο νησί της Ζακύνθου. Η προστασία του σταδίου, η συντήρηση και η αναμόρφωση του και γενικά η καθημερινή του φροντίδα περνά από τα χέρια του Νίκου Γκούσκου ο οποίος με καθημερινή -προσωπική δουλειά έχει αναμορφώσει το Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου σε ένα πραγματικό στολίδι του αθλητισμού στο νησί με συμπαραστάτες τον Υπεύθυνο Αθλητισμού στο νησί Βασίλη Μυλωνά και προσωπικά τον ίδιο τον Δήμαρχο Παύλο Κολοκοτσά.

Ο Υπεύθυνος στου Σταδίου είναι ο άνθρωπος που έχει επωμιστεί όλη την ευθύνη έτσι ώστε το Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου να συνεχίσει να υπάρχει σαν περιουσιακό στοιχείο του κάθε Ζακυνθινού Δημότη. Το Στάδιο “φιλοξενεί” την μεγάλη ομάδα του νησιού τον ΑΠΣ Ζάκυνθος που αγωνίζεται στην football League και τον Ζακυνθιακό που εκπροσωπεί το νησί στην football league 2. . Οι ομάδες που έρχονται και παίζουν στο νησί μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για το “Στολίδι” του Νησιού.

Ο Νίκος Γκούσκος μίλησε στην κάμερα του Ioniansports για το Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.