Δεν εκδικάστηκαν χθες Τετάρτης  στην Επιτροπή Εφέσεων στην ΕΠΟ οι υποθέσεις που αφορούσαν έμμεσα τη Ζάκυνθο και πήραν αναβολή λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας των δικηγόρων… Κατά συνέπεια η αγωνία παρατείνεται τόσο για τις εμπλεκόμενες ομάδες, όσο και για τη Ζάκυνθο που περιμένει τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε προθεσμία από την αρμόδια αρχή  έως τις 15 Ιουνίου να έχουν ξεκαθαρίσει όλες οι δικαστικές υποθέσεις που αφορούν τις ομάδες της Β΄ Εθνικής. Μετά από αυτήν την παρέμβαση γίνεται αντιληπτό ότι όλη την ερχόμενη εβδομάδα θα έχει ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο όσον αφορά τις εκκρεμοδικίες…

Ανεπίσημες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η υπόθεση παραμονής ή υποβιβασμού θα πάρει ακόμη λίγο χρόνο και μετά τις 15 Ιουνίου αφού εκεί εμπλέκονται και άλλα θέματα όπως οι φάκελοι αλλά και ποιές ομάδες θα δηλώσουν συμμετοχή σε αυτήν την κατηγορία, Σίγουρα όσο περνούν οι ημέρες θα εντείνονται οι προσπάθειες των ομάδων να προσκομίσουν όλα τα απαραίτητα έγραφα. Η Ζάκυνθος είναι πλέον αναγκασμένη να περιμένει τις όποιες εξελίξεις.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.