Με νικητή τον Π. Παπαχρήστο ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Υποψήφιες ήταν δύο «παρατάξεις», με επικεφαλής τους Π. Παπαχρήστο, μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ και τον Γ. Λαγούδη.

Κατά την έναρξη της διαδικασίας υπήρξε αποκλεισμός από την εκλογική διαδικασία, λόγω κατάθεσης λάθους εγγράφου, έξι σωματείων, τα οποία φέρονται να ήταν προσκείμενα στην πλευρά του Λαγούδη.Εκτός από τα έξι σωματεία που αποκλείστηκαν, τρία σωματεία δεν παρέστησαν. Η «παράταξη» Παπαχρήστου έλαβε 39 ψήφους και το αντίπαλο ψηφοδέλτιο 27. Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις οι εκλογές είχαν έντονο παρασκήνιο μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Οι νικήτρια παράταξη ήταν αυτή του Τάκη Παπαχρήστου, απερχόμενου προέδρου και μέλους της ΕΕ της ΕΠΟ ο οποίος φέρεται να είχε  την υποστήριξη της ΑΕΚ και η παράταξη του Γιώργου Λαγούδη, που ήταν πρώην γενικός γραμματέας της Ένωσης και φέρεται αρχικά να ήταν προσκείμενος στον Ολυμπιακό και πλέον φέρεται να απολαμβάνει της στήριξης του ΠΑΟΚ.

Aπό την πλευρά της ΑΕΚ λέχθηκε  ότι υπήρξε σύμπραξη ΠΑΟΚ – ΟΣΦΠ. Από την πλευρά του ΠΑΟΚ τέτοιου είδους σύμπραξη διαψεύδεται και τονίζεται ότι ο Λαγούδης εδώ και πολύ καιρό είχε χτυπήσει την πόρτα του «βορρά». Ο Τάκης Παπαχρήστου ήταν από την αρχή το φαβορί, αλλά τις τελευταίες ημέρες μειώθηκε η διαφορά και με τις μάχες του παρασκηνίου να δίνουν και να παίρνουν…

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.