Τελικά, δεν πρέπει να ήταν ο Μπαλτάκος γι αυτόν που έλεγαν στην ΓΓΑ ότι «έχει πάρει πολύ αέρα». Άλλος πρέπει να ήτανε. Διότι ο Μπαλτάκος πήγε κανονικά στην ΓΓΑ, τα μιλήσανε τα συμφωνήσανε (και στα λεφτά από το στοίχημα) με τον Αυγενάκη. Κάνανε και ωραίες δηλώσεις με τον Υφυπουργό. Ενωτικές. Μάλιστα. Βέβαια, το γεγονός ότι κανείς δεν ήξερε στην ΕΕ της ΕΠΟ τι συμφώνησε ο Τάκης είναι άλλο καπέλο. Η κατάσταση δείχνει ότι ΕΕ και Μπαλτάκος δεν έχουν κοινό βηματισμό.  Στις διαπραγματεύσεις, κάτι δίνεις και κάτι παίρνεις. Θα δείξει.

Και γιατί στο λέω αυτό; Διότι το Σαββιδοτεχνείο, μιλάει για «κωλοτούμπα» του Μπαλτάκου. Και δικαιώνει τον Μαρινάκη, χωρίς να αναφέρει το όνομά του, για το θέμα με το 1% από τα τηλεοπτικά συμβόλαια. Και λέει, μάλιστα, ότι επειδή καταργήθηκαν επί μνημονίων οι εισφορές υπέρ τρίτων, η ΕΠΟ δεν μπορεί να παίρνει λεφτά από την Super League 1.

Βεσυρόπουλος-Αυγενάκης διαβεβαίωναν τις ομάδες ότι θα πάρουν τα ποσοστά από το στοίχημα πριν μπει ο Αύγουστος. Αυτό φυσικά δεν  συνέβη και τώρα οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι τα χρήματα θα τα πάρουν μόλις περάσει το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου… και πάει λέγοντας! 

Ένα καράβι λεφτά της UEFA προς την ΕΠΟ θα ανακοινώσει ο Τ.Μπαλτάκος στην Ε.Ε. της Τρίτης, μετά την εθιμοτυπική συνάντησή του με τον Αλ.Τσέφεριν. 12 εκατομμύρια ευρώ θα πάρει η ΕΠΟ. Διόλου ευκαταφρόνητο ποσό! Για να δούμε όμως αν η μάνα ΕΠΟ τα διαθέσει στις κατά τόπους Ενώσεις που στην κυριολεξία πεινάνε. Για αυτό τον λόγο καλό θα είναι να τον δουν ζεστά το θέμα.

Τι ίδια ώρα ο κος Μπαλτάκος  αποθέωνε τον Θ .Θεοδωρίδη.   “Κορυφαίο παράγοντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου”, τον αποκάλεσε.  Ήταν που δεν επρόκειτο να συναντηθεί μαζί του. Τέλος…   Δεκατρία θέματα περιλαμβάνει η αυριανή ημερήσια διάταξη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ σε αυτά δεν περιλαμβάνεται το μητρώο και η τελευταία τροπολογία Αυγενάκη. Φοβερά πράγματα!    

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.