Μετά από αρκετές αναταράξεις των τελευταίων ημερών στον ιστορικό σύλλογο, φαίνεται ότι τελικά θα επέλθει η ηρεμία. Αυτό δείχνουν τα γεγονότα στην ομάδα του Πλάνου. Μόνο που δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα καθώς, υπάρχει ήδη η παραίτηση του προέδρου Νίκου Παπαναγιώτου ο οποίος διαφώνησε με την στάση κάποιων συμβούλων που είχαν κάποιες εντάσεις για τον Λιβέρη στην ομάδα.

Το πρωί της Κυριακής πραγματοποιήθηκε το κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο όπου έπεσαν οι τόνοι, δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις για το θέμα Λιβέρη το οποίο επανήλθε και πάλι στο προσκήνιο μετά τις θετικές τοποθετήσεις των συμβούλων.

Οι πιέσεις που δέχεται ο κος Παπαναγιώτου να συνεχίσει στο τιμόνι της διοικητικής ηγεσίας είναι πολλές. Ο ίδιος μέχρι στιγμής κρατά την ίδια στάση, αλλά δεν αποκλείεται αν του δοθούν οικονομικές εγγυήσεις για βοήθεια μέσα στην χρονιά και αν η ομάδα αποκτήσει τον Λιβέρη να αναιρέσει την αρχική του απόφαση και να συνεχίσει για 2η συνεχόμενη χρονιά στον προεδρικό θώκο.

Αν κλείσει αισίως το θέμα Λιβέρη και ο πρώην πρόεδρο Αλέκος Σπίνος θα μείνει δίπλα στην ομάδα και θα βοηθήσει τον σύλλογο όπως κάνει πάντα. Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν αν τελικά ο σύλλογος επανέλθει στην προτέρα κατάσταση και ενισχυμένος.    

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.