Την αναστολή της λειτουργίας των πειθαρχικών της οργάνων ανακοίνωσε η ΕΠΟ ως προέκταση του “λουκέτου” που έχει μπει στα δικαστήρια όλης της χώρας σύμφωνα με τα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορονοϊό.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως από αύριο (17/3) αναστέλλεται η λειτουργία του Μονομελούς Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου και της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής, ως αποτέλεσμα των μέτρων που έχει πάρει η κυβέρνηση στο ζήτημα του κορονοϊού.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Ανακοινώνεται ότι, σε συμμόρφωση με τα μέτρα της Πολιτείας και την αναστολή λειτουργίας των δικαστηρίων, οι προγραμματισμένες για την 17η Μαρτίου 2020 συνεδριάσεις του Μονομελούς Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. στις 17/03 και της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ στις 19/03, ματαιώνονται.- Οι προς εκδίκαση εγγεγραμμένες στα σχετικά πινάκια υποθέσεις θα προσδιορισθούν σε νέα δικάσιμο, με το πέρας των μέτρων προστασίας για τον covid-19.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.