Οι Ποδοσφαιρικές Ενώσεις μετά την αναστολή των τοπικών πρωταθλημάτων ανακοινώνουν ότι κλείνουν και τα γραφεία τους συνδράμοντας έτσι στην προσπάθεια κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

ΕΠΣ Καρδίτσας: Με επίκεντρο τη διασφάλιση της υγείας της ποδοσφαιρικής οικογένειας καθώς και ΟΛΩΝ των πολιτών, ενόψει της πανδημίας του νέου κορωνοϊού και την έξαρση του στη χώρα,

η Ένωση μας όπως είναι γνωστό έχει προβεί στην αναβολή ΟΛΩΝ των προγραμματισμένων διοργανώσεων μέχρι να το επιτρέψουν οι συνθήκες και σύμφωνα με τις οδηγίες που θα δοθούν από το Υπουργείο Υγείας και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Τα γραφεία της Ένωσης θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεωτέρας.

Είμαστε, ωστόσο στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, στα τηλέφωνα επικοινωνίας και στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο: Email: info@epskarditsas.gr Τηλ.Προέδρου: 6980114767. Γενικού Γραμματέα: 6984448026.

ΕΠΣ Καβάλας: Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, θέλοντας να συνδράμει αποφασιστικά στον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου Κορωνοϊού (COVID-19) και ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες και συστάσεις του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για περιορισμό των μετακινήσεων, αναστέλλει από αύριο, Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 έως και την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020, τη λειτουργία των γραφείων της.

Κατόπιν τούτου και προς αποφυγή οποιουδήποτε συνωστισμού στους χώρους των γραφείων της ΕΠΣ Καβάλας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διεκπεραιώσουν τις υποθέσεις τους και να συνδιαλλαγούν με την Ένωση τηλεφωνικά, τόσο με τα μέλη της Διοίκησης όσο και με τον υπεύθυνο της Γραμματείας (τηλ. 6989852744), καθώς επίσης και μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email). Η ΕΠΣ Καβάλας συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στις ομάδες της και τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Είναι ώρα ατομικής και συλλογικής ευθύνης, καθώς και δραστικών αποφάσεων, που θα μας επιτρέψουν να επιστρέψουμε σύντομα όλοι υγιείς στα γήπεδα.

ΕΠΣ Λάρισας: Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων με αίσθημα ευθύνης προς το κοινωνικό σύνολο και σεβόμενη τις Υπουργικές αποφάσεις για τον περιορισμό των μετακινήσεων και των συναναστροφών ενημερώνει ότι μετά την αναβολή των πρωταθλημάτων και τα γραφεία της Ένωσης θα παραμείνουν κλειστά από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 για ολόκληρη την εβδομάδα.

Πρώτο μέλημα όλων αυτή την χρονική περίοδο είναι η πρόληψη και η οχύρωση της Δημόσιας Υγείας.

Για αυτό το λόγο καλεί όλον τον κόσμο να κάνει πράξη την πρωτοβουλία «Μένουμε Σπίτι» ώστε να βοηθήσουμε όλοι μαζί και ο καθένας χωριστά να ξεπεραστεί αυτή η πανδημία.

ΕΠΣ Λακωνίας: Με επίκεντρο τη διασφάλιση της υγείας της ποδοσφαιρικής οικογένειας καθώς και ΟΛΩΝ των πολιτών, ενόψει της πανδημίας του νέου κορωνοϊού και την έξαρσή του στη χώρα, η Ένωση μας όπως είναι γνωστό έχει προβεί στην αναβολή ΟΛΩΝ των προγραμματισμένων διοργανώσεων μέχρι να το επιτρέψουν οι συνθήκες και σύμφωνα με τις οδηγίες που θα δοθούν από το Υπουργείο Υγείας και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδίας. Τα γραφεία της Ένωσης θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεωτέρας. Είμαστε, ωστόσο στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, στα τηλέφωνα επικοινωνίας και στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο: Email: epslakon@otenet.gr Τηλ.Προέδρου: 6976342833 ( κ. Παναγιώτης ΚΑΡΡΑΣ) A’ Αντιπροέδρου 6944642481 (κ. Σωτήρης ΠΟΥΛΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ )

ΕΠΣ Αργολίδας: Τα γραφεία της Ε.Π.Σ.Α λόγω της έξαρσης του Κορωνοϊού θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεωτέρας. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης επικοινωνήστε με τα τηλ. 6980447777 και 6947433436.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση

Πηγή: soccerplus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.