Η ΕΠΣ Ζακύνθου εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία ενημερώνει τα σωματεία για την προγραμματισμένη για την 16/9 αναβολή της κλήρωσης πρωταθλήματος και κυπέλλου λόγω όπως αναφέρει των προοριστικών μέτρων για τον covid 19. Εκτός από αυτό το σημαντικό θέμα, υπάρχει ένα άλλο επίσης σημαντικό και έχει να κάνει με τα παραχωρητήρια γηπέδων που θα δώσει ο Δήμαρχος στις ομάδες για τη νέα χρονιά.

Ως γνωστό, ο Δήμαρχος Ζακύνθου έχει υποσχεθεί ότι στις 30/9 θα είναι έτοιμα όλα τα γήπεδα για να φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο προς ψήφιση. Οι δημοτικού σύμβουλοι έχουν προειδοποιήσει τον Δήμαρχο ότι αν στις 30/9 δεν έχουν γίνει οι κατάλληλες επισκευές, δεν θα ψηφίσουν να δοθούν τα παραχωρητήρια στις ομάδες. Για αυτο τον λόγο όλες οι διαδικασίες της ΕΠΣ Ζακύνθου θα πάνε πίσω και είναι πολύ αμφίβολο αν θα αρχίσει το τοπικό πρωτάθλημα, τουλάχιστον μέσα στον Οκτώβρη.

Δελτίο Τύπου

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος ΕΠΣ και το σύνολο του ΔΣ της ΕΠΣ Ζακύνθου ενημερώνουν τα σωματεία μέλη τους ότι λόγο των έκτακτων μέτρων που ισχύουν στο νησί μας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού αναβάλλει την προγραμματισμένη κλήρωση πρωταθλημάτων και κυπέλου διοργάνωσης μας. Τις επόμενες ημέρες θα ενημερωθείτε με νεότερο έγγραφο για την νέα ημερομηνία και τον τόπο της παραπάνω διαδικασίας.

Τα μέλη των πρωταθλημάτων

ΣΟΥΠΙΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΜΠΟΖΙΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.