Το είπε και το έκανε ο πρώην διοικητικός-φυσικός ηγέτης της ομάδας του Παναρτεμισιακού Χαρ. Ραυτόπουλος. Ο πρώην ισχυρός άνδρας των “Ελαφιών” ανέβηκε το πρώι της Δευτέρας τα σκαλιά του δικαστηρίου όπου κτύπησε την πόρτα του εισαγγελέα και κατέθεσε όλα τα έγγραφά που είχε στην κατοχή του και που μέσα από αυτά σύμφωνα με τον ίδιο, αποδεικνύουν ότι έγινε κανονικά και με όλες τις νόμιμες διαδικασίες η αλλαγή το ονόματος από ΑΟ Φάμυλι-Αγγερικός σε Παναρτεμισιακός ΑΟ Αρτεμισιών.

Ο κος Ραυτόπουλος δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του για το τι ειπώθηκε στο δικαστικό μέγαρο και ούτε έχει διαρρεύσει από τον ίδιο. Σίγουρα όμως, για να πάει στον εισαγγελέα, προφανώς έχει άσους στο μανίκι του.

Από την άλλη πλευρά, τα σκαλιά του δικαστηρίου θα ανέβει την τρίτη το μεσημέρι ο Παν. Ποταμίτης ο οποίος έχει καλεστεί για να παρουσιάσει τα δικά του έγγραφα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κος Ποταμίτης έχει στην κατοχή έγγραφα που αποδεικνύουν ότι δεν έγινε ποτέ αλλαγή ονόματος με την νόμιμη διαδικασία αλλά παραποιήθηκαν έγραφα της Γενικής Συνέλευσης του ΑΟ Φάμιλυ στις 18/7/2010 ως προς την ονομασία της ομάδας.

Ο κος Ποταμίτης υποστηρίζει ότι η Γενική συνέλευση αποφάσισε η ομάδα να λέγεται “Παναρτεμισιακός ΑΟ Φάμιλυ και όχι “Παναρτεμισιακός 2010 όπως ισχυρίζεται ο κος Ραυτόπουλος. Αυτά τα έγγραφα άλλα και κάποια αλλά θα καταθέσει την Τρίτη το μεσημέρι ο πρώην διοικητικός ηγέτης του ΑΟ Φάμιλυ Παν. Ποταμίτης. Αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον που θα καταλήξει αυτή η πολύκροτη υπόθεση.  

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.