Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στο νησί της Ζακύνθου το 2ο τουρνουά “GRASS ROOTS” με την συμμετοχή 300 αθλητών ηλικίας 6-16 ετών. Η ΕΠΣ Ζακύνθου που ήταν η διοργανώτρια, ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν να διεξαχθεί αυτό το τουρνουά κάτω από δύσκολες συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας.

Aναλυτικά:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΕΜΑ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ GRASS ROOTS  

 Η Επιτροπή Παιδικού Ποδοσφαίρου και Μεικτών της ΕΠΣ Ζακύνθου, και το σύνολο της Ε.Ε. της ΕΠΣ Ζακύνθου θέλει με την παρούσα να ενημερώσει και να ευχαριστήσει τους κάτωθι.

 Μέσα σε διάστημα είκοσι ημερών έλαβε χώρα το δεύτερο τουρνουά σε μορφή Grass Roots. Για την συγκεκριμένη διοργάνωση καταθέσαμε αίτημα με αρ.πρωτ. 6132/2021 και λάβαμε έγκριση από το Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και συγκεκριμένα από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Μαυρωτά Γεώργιο.

 Στη συγκεκριμένη διοργάνωση συμμετείχαν πάνω από τριακόσιοι αθλητές ηλικιών από έξι έως δεκαέξι ετών, αγόρια και κορίτσια, όπου έλαβαν αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής. Σε όλους τους αγώνες ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ζακύνθου παρείχε δωρεάν τις υπηρεσίες του. Η ΕΠΣ Ζακύνθου κάλυψε το κόστος ιατρικής παρουσίας σε όλους τους αγώνες (Ευχαριστούμε θερμά τους γιατρούς Μαρία Σπίνου, Ελισάβετ Μπάστα, Φιλιπόπουλος Βασίλειος, Στραβοδήμου Αριστέα) καθώς και την παροχή σε νερά των αθλητών.

Ευχαριστούμε θερμά τις συμμετέχουσες ακαδημίες που είτε σε όλες τις Κατηγορίες (ΑΟ Εσπερος, Δόξα Πηγαδακίων) είτε σε κάποιες από αυτές (ΑΟ Τσιλιβή, ΑΠΣ Ζάκυνθος, Αστέρας Μαχαιράδου, ΑΟ Κερί, Ακαδημία Δόξα 98) έδωσαν το παρόν. Πολλά μπράβο στις διοικήσεις των συλλόγων καθώς και στους προπονητές.

Ακόμη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Αγίου Κήρυκα, την διοίκηση του ΑΟ Τσιλιβή, την διοίκηση του ΑΣ Αστέρα Μαχαιράδου, τον κ. Στράτο Κουρούμαλο, για την ευπρέπεια και την βοήθεια τους στις αθλητικές εγκαταστάσεις που διεξήχθησαν οι αγώνες. Σαφώς ευχαριστούμε και τον Δήμο Ζακύνθου δια του υπεύθυνου αθλητισμού για την χρήση των Δημοτικών Αθλητικών Εγκαταστάσεων.

Τέλος ελπίζοντας ότι θα επανέλθουμε σε μια πιο κανονική αγωνιστική χρονιά ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον προσεχή Σεπτέμβρη.

Ευχαριστήριο και στους διαιτητές.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  ευχαριστεί δημόσια τους παρακάτω διαιτητές  για την αφιλοκερδή προσφορά τους στο τουρνουά Grass Roots όπου διοργάνωσε   η ΕΠΣ Ζακύνθου.  

Συγκεκριμένα τους:

•  κ. Βοζαϊτη Διονύση

•  κ.Γιανόπουλο Βασίλη

•  κ.Κωστάκη Δημήτρη

•  κ.Καμπιώτη Ιωάννη

•  κ.Ραυτόπουλο Παναγιώτη

O Πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου

Ανδρέας Παπανδρέου

ο Γραμματέας

Γιάννης Βερύκιος

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.