Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στα γραφεία της ΕΠΣ Ζακύνθου η προγραμματισμένη συζήτηση με τους παράγοντες των ομάδων για το μέλλον του ζακυνθινού ποδοσφαίρου. Σε αυτήν,  πήραν μέρος το διοικητικό συμβούλιο της τοπικής ένωσης και φυσικά 17 παράγοντες των τοπικών Σωματείων.

Η πρωτοβουλία,  ανήκει στους ανθρώπους της Ένωσης που θέλησαν με αυτό τον τρόπο να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με τους παράγοντες των Σωματείων. Ήταν η πρώτη ανεπίσημη συνάντηση μετά τα γεγονότα και το λουκέτο με τα παράτυπα δελτία και φυσικά με τον Κορωνοϊό. Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της ΕΠΣ,  ήθελαν να ακούσουν τις προτάσεις των παραγόντων έτσι ώστε να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για το πώς θα κινηθούν μέσα στο καλοκαίρι στον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Οι πρώτες σκέψεις από την διοργανώτρια ήταν να δημιουργηθεί μια ενιαία κατηγορία με δύο ομίλους από την στιγμή που στην Β΄ κατηγορία οι δηλώσεις συμμετοχής δεν θα ξεπερνούσαν τις πέντε. Από εκεί και πέρα οι παράγοντες από την δική τους πλευρά έκαναν αρκετές προτάσεις. Το Προεδρείο πρότεινε οι συγκεκριμένες προτάσεις να κατατεθούν εγγράφως στην Ένωση,  έτσι ώστε να υπάρξει καθαρή εικόνα για το τι ακριβώς θέλουν οι ομάδες.

Η αλήθεια είναι ότι δεν βγήκε κάποια είδηση, αφού η συνάντηση δεν είχε επίσημο χαραχτήρα. Σίγουρα όμως, το πρώτο βήμα έγινε και μάλιστα στην σωστή κατεύθυνση με το να υπάρξει διαβούλευση πριν από την οποιαδήποτε απόφαση που θα λάβει το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης για τη νέα δομή του ζακυνθινού ποδοσφαίρου.

Οι φώτο είναι από την τελευταία συζήτηση τον περασμένο Φλεβάρη

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.