Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής ο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο των μελών της ΕΠΣ Ζακύνθου μετά την παραίτηση του προέδρου Γιάννη Φιλιπποπολίτη ο οποίος επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους. Η ΕΠΣ Ζακύνθου γύρισε πλέον σελίδα αλλα θα συνεχίσει την ίδια φιλοσοφία και στον ίδιο δρόμο που είχε χαράξει εξ΄ αρχής. Νέος πρόεδρος της ζακυνθινής ένωσης εξελέγη ο μέχρι πρότινος ταμίας της Ανδρέας Παπανδρέου. Την θέση του Α΄ Αντιπροέδρου πήρε ο Νίκος Βιτζηλαίος, ταμίας της Ένωσης θα είναι ο Στράτος Σουπιός, Ενώ τα υπόλοιπα μέλη παραμένουν ως έχουν. ο Κος Φιλιπποπολίτης παραμένει μέλος του Δ.Σ. Ο νέος πρόεδρος στην επιστολή του ευχαριστεί τον απερχόμενο πρόεδρο ευελπιστεί ότι το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει η ΕΠΣ Ζακύνθου θα βγει εις πέρας.

Αναλυτικά η δήλωση του Ανδρέα Παπανδρέου 

Θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω τον Γιάννη Φιλιπποπολίτη για την άψογη συνεργασία που είχαμε μέχρι στιγμής. Είναι ευγνώμων για την βοήθεια που μου έχει προσφέρει και ανυπομονώ να συνεχίσουμε το κοινό μας έργο. Η πορεία που θα ακολουθήσει είναι δύσκολη,  αλλά με την βοήθεια των υπολοίπων με καθιστά σίγουρο πως το έργο αυτό θα βγει εις πέρας.

Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να τονίσω, πως παραλάβαμε την Ένωση (ΕΠΣ), σε μια κατάσταση που κάνεις δεν περίμενε και έπειτα ήρθαμε αντιμέτωποι με μια πανδημία, η οποία ακόμα και σήμερα συνεχίζει να μας ταλαιπωρεί με αποτέλεσμα να μας κρατήσει 1,5 περίπου χρόνο μακριά από τα γήπεδα.

Σε αυτή την δύσκολη για όλους μας συγκυρία με μεγάλη προσπάθεια, πολλές θυσίες και προσωπικό χρόνο καταφέραμε να βοηθήσουμε τις ομάδες μας στην Γ΄ Εθνική με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ελπίζω η επόμενη χρονιά να είναι μια νέα σελίδα για το ποδόσφαιρο της Ζακύνθου και τα τοπικά πρωταθλήματα να πραγματοποιηθούν χωρίς απρόοπτα.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Ανδρέας Παπανδρέου

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.