Η παραίτηση βόμβα του Γιάννη Φιλιπποπππολίτη από την θέση του προέδρου της ΕΠΣ Ζακύνθου για προσωπικούς λόγους ήρθε να ταράξει τα συνήθως ήρεμα νερά των τελευταίων μηνών στην ΕΠΣ Ζακύνθου! Ο αγαπητός σε όλους πρόεδρος αφήνει την προεδρική θέση καθώς οι προσωπικές του υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές που δεν του δίνουν το δικαίωμα να έχει χρόνο για να φέρει εις πέρας το έργο που έχει αναλάβει στην ΕΠΣ Ζακύνθου.

Ο Νίκος Βιτζηλαίος αριστερά (Αντιπρόεδρος) και ο Ανδρέας Παπανδρέου δεξιά ο νέος Πρόεδρος

Eδώ και αρκετό καιρό στριφογύριζε στο μυαλό αυτή  η σκέψη και να που ήρθε η ώρα να την κάνει πράξη. Κάθισε λοιπόν και μίλησε με τους συνεργάτες του και έτσι πάρθηκε αυτή η απόφαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρξει αναδιάρθρωση του διοικητικού συμβουλίου και την ερχόμενη Παρασκευή θα συνέλθει σε σώμα όπου θα παρθούν και οι τελικές αποφάσεις.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, νέος πρόεδρος θα είναι ο Ανδρέας Παπανδρέου και Αντιπρόεδρος ο Νίκος Βιτζηλαίος. Στην θέση του ταμία θα πάει ο Στράτος Σουπιός ενώ στην θέση του γραμματέα θα παραμείνει ο Γιάννης Βερύκιος! Ο Γιάννης Φιλιπποπολίτης θα παραμείνει ως μέλος του Συμβουλίου και θα βοηθήσει όποτε χρειαστεί από διαφορετική θέση πια.    

O Γιάννης Φιλιποππολίτης

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.