Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του την 1 Ιουλίου 2021 εξέτασε τους φακέλους 4 ΠΑΕ της Super League 2 και της Football League και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στις ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ και ΠΑΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ Η ΝΙΚΗ 1924.

Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στις ΠΑΕ ΜΟΥΣΙΚΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 1946 και ΠΑΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ.

Αυτό σημαίνει πως οι περισσότερες ομάδες που ομάδες που θα πάρουν μέρος στο επόμενο πρωτάθλημα της Super Leegue 2 δεν θα πάρουν άδεια και η ποινή είναι ότι δεν θα μπορούν βάσει του κανονισμού που υπάρχει να αποκτήσουν Έλληνες παίκτες κάτω των 25 ετών, με εξαίρεση 3 (Έλληνες ή αλλοδαπούς) και ξένους κάτω των 23 χρόνων, ενώ θα τους υποβληθεί πρόστιμο 10.000 ευρώ.

Άδεια συμμετοχής έχουν ήδη πάρει οι ΑΕΛ, Λεβαδειακός, Ξάνθη και Βέροια, δηλαδή συνολικά έξι ομάδες.

Πηγή: https://soccerplus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.