Οξεία αντιπαράθεση μεταξύ των εμπλεκομένων για το θέμα του γηπέδου του Αγγερικού!

Το ερώτημα στην προχθεσινή συνεδρίαση για το θέμα των γηπέδων ήταν ποιος δεν αντιπαρατέθηκε με ποιόν! Ο τίτλος που θα μπορούσε να μπει είναι ότι όλοι «έγιναν μαλλιά κουβάρια» Τελικά αυτό το γήπεδο ποιος θα το αναλάβει;

Η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε  εκπροσώπους της ΕΠΣ Ζακύνθου, των ερασιτεχνικών σωματείων και του Δημάρχου Ζακύνθου για την κατάσταση που επικρατεί στα ποδοσφαιρικά γήπεδα έβγαλε αρκετές ειδήσεις. το παρών έδωσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σταύρος Κακολύρης, οι εκπρόσωποι των ομάδων της  Κυψέλης, του ΑΟ Κατασταρίου και της Δόξα Πηγαδακίων που παίζουν στον Αγγερικό, οι Ι. Φιλιπποπολίτης, Στρ. Σουπιός και Αν. Κορφιάτη από την ΕΠΣ Ζακύνθου, ο Αντιδήμαρχος κ. Κάνδηλας. Φυσικά ήταν εκεί και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Κήρυκα Σπ. Φαραός άλλα και ο πρόεδρος της κοινότητας του Κατασταρίου Διον. Σκιαδόπουλος.

Το γήπεδο του Αγγερικού ήταν στο επίκεντρο της συζήτησης καθώς η σκληρή γραμμή που κρατά ο πρόεδρος της κοινότητας Σπ. Φαραός, άναψε τα αίματα με τον Δήμαρχο αλλά και τους εκπροσώπους των ομάδων να βάλουν κατά του προέδρου Σπ. Φαραού. Οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα καθώς ο πρόεδρος του Αγγερικού δεν έκανε πίσω, ζητώντας να γίνουν εκτεταμένες μελέτες από τον Δήμο και να γίνουν άμεσες παρεμβάσεις. Από την πλευρά του ο κος Αρετάκης, δήλωσε ότι αν γίνουν μελέτες από τον Δήμο θα χαθεί πολύτιμος χρόνος, ενώ τόνισε με έμφαση ότι μπορεί να γίνουν μικρές παρεμβάσεις έτσι ώστε να ανοίξει και πάλι ο γήπεδο.

Ο κος Φαραός επέμεινε στην αρχική του θέση με αποτέλεσμα να έρθει η οριστική ρήξη με τον κο Αρετάκη να ζητά τα κλειδιά του γηπέδου από τον πρόεδρο της Κοινότητας ! «Εντέλλεσθε κε πρόεδρε να μου παραδώσετε τα κλειδιά του γηπέδου» ήταν η φράση που χρησιμοποίησε ο κος Αρετάκης!

Ο πρόεδρος της κοινότητας του Κατασταρίου Διον. Σκιαδόπουλος τοποθετήθηκε σε αυτό το θέμα απέναντι στον κο Φαραό δηλώνοντας ότι οι πρόεδροι των κοινοτήτων έχουν γνωμοδοτικό ρόλο και όχι εκτελεστικό. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι τοποθετήσεις των ανθρώπων της ΕΠΣ Ζακύνθου, που ζήτησαν από τον Δήμαρχο να διορθωθούν οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, έτσι ώστε το γήπεδο να ανοίξει και πάλι. 

Όπως όλα δείχνουν ο Δήμαρχος παίρνει την κατάσταση στα χέρια του για το γήπεδο του Αγγερικού και αφήνει εκτός «παιχνιδιού» τον πρόεδρο της κοινότητας Σπ΄.Φαραό. Ο κος Φαραός για να δώσει τα κλειδιά του γηπέδου, ζήτησε να γίνει παραλαβή-παράδοση με σχετικό έγγραφο, κάτι που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων πολύ περισσότερο δε, από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σταύρο Κακολύρη ο οποίος δήλωσε ότι είναι πρωτοφανές να κάνουμε χαρτί παραλαβής παράδοσης σε κάτι που ανήκει στο Δήμο!

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Γκούσκος τόνισε με έμφαση στον Δήμαχρο την ανάγκη ο Δήμος να βοηθήσει οικονομικά τις ομάδες που αγωνίζονται στις Εθνικές κατηγορίες ακολουθώντας τον δρόμο που έχουν χαράξει άλλοι Δήμοι ανά την Ελλάδα.

Εκτός “παιχνιδιού” και το γήπεδο της Λιθακιάς

Μια ακόμα δυσάρεστη είδηση βγήκε από την σύσκεψη. Το γήπεδο της Λιθακιάς εχει πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση του. Σύμφωνα με αυτά που δήλωσε ο Δήμαρχος δεν έχει δικό του ρεύμα αλλά παίρνει από δίπλα από την αυτοκινητική λέσχη! Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει παραχωρητήριο του γηπέδου σε καμία ομάδα για αγώνες. Εκεί όπως είπε ο κος Αρετάκης θα γίνονται μόνο προπονήσεις. Έτσι λοιπόν άλλο ένα γήπεδο μένει εκτός για την φετινή χρονιά. 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.