Οι εκλογές της ΕΠΟ ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Η ΕΠΣ Ζακύνθου θα έχει φωνή στα ανώτερα όργανα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αφού τρία μέλη του διοικητού της συμβουλίου μπήκαν σε διάφορες επιτροπές.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Γιάννης Φιλιποππολίτης είναι μέλος της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης και αναπληρωματικό μέλος θα είναι ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Στράτος Σουπιός. Στην Επιτροπή Ποδοσφαίρου Γυναικών της ΕΠΟ σαν μέλος επιλέχθηκε Αναστασία Κορφιάτη η οποία είναι μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Ζακύνθου.

Η ίδια σε ανάρτηση της και αναφερόμενη για την επιλογή της στην Επιτροπή Ποδοσφαίρου Γυναικών ανάφερε: «Θέλω να πω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη τις Ε.Ε. της Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, που με επέλεξαν να είμαι ένα από τα 7 μέλη τις Επιτροπής ποδοσφαίρου γυναικών. Είναι μεγάλη η τιμή αλλά και ταυτόχρονα η ευθύνη. Ελπίζω να φανούμε αντάξιοι στις ανάγκες που έχει το ευαίσθητο αλλά συνάμα τόσο αναπτυσσόμενο ποδόσφαιρο γυναικών, σε παγκόσμιο επίπεδο. Ελπίζω και περιμένω την βοήθεια όλων σας, από τα συνάδελφα σωματεία ποδοσφαίρου γυναικών. Εξάλλου 15 χρόνια και εγώ, είμαι ένας από εσάς. Είτε ως αθλήτρια, είτε ως παράγοντας. Με αθλητικούς χαιρετισμούς Αναστασία Κορφιάτη – Μέλος δ. ς. ΕΠΣ Ζακύνθου».

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.