Οι επαφές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό τους νεοφώτιστους στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Επαφές που έχουν να κάνουν με αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο προπονητής Παν. Τρουπιώτης είναι πολύ κοντά στο να πει το πολυπόθητο ναι στην διοίκηση και να αναλάβει το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας με ποσοστό που αγγίζει το 90%. Ο έμπειρος τεχνικός έως την Δευτέρα (μπορεί και νωρίτερα) θα έχει απαντήσει στην διοίκηση.

Από εκεί και πέρα, έγινε μια ακόμα επαφή, αυτή την φορά με τον Ανδρέα Γκούσκο ο οποίος και αυτός επιφυλάχτηκε να απαντήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε να μιλήσει με τον κο Τρουπιώτη. Η διοίκηση της ομάδας του πρότεινε την θέση του βοηθού προπονητή. Ο κος Γκούσκος σε αυτό το κομμάτι θέλει να ξεκαθαρίσει τον ρόλο που θα έχει δίπλα στον Παν. Τρουπιώτη και για αυτό τον λόγο την Πέμπτη το βράδυ στο “Διαχρονικό” θα συναντηθεί με το Ηλείο προπονητή για να έχει πιθανόν  θετική έκβαση το όλο θέμα.

Από εκεί και πέρα η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών έχει συμφωνήσει για τη νέα χρονιά, κάτι που έχει χαροποιήσει άπαντες στην διοίκηση. Επιπλέον στόχος είναι να κλείσουν στην ομάδα και κάποιοι ζακυνθινοί-ποιοτικοί παίκτες με τον Λιβέρη να είναι ψηλά στη σχετική λίστα.  

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.