Μπορεί να έγινε λάθος, μπορεί ο “δαίμων του τυπογραφείου” να κτύπησε και πάλι και δεν μας αφήνει να αγιάσουμε χρονιάρες μέρες! Για άλλη μια φορά η ομάδα της Ζακύνθου ηθελημένα ή μη,  βρίσκεται από την κεντρική εξουσία των Αθηνών εκτός πλάνων όσον αφορά τα χρήματα που καταβάλλονται στις ομάδες εκείνες που ανέβηκαν από την Γ΄ Εθνική στην SL2 την περσινή χρονιά (2020-21).  

Σύμφωνα με το Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τρεις ΠΑΕ (πλέον) της SL2 θα πάρουν από 77.500 ευρώ,  οι οποίες την τρέχουσα σεζόν ανήλθαν στη Super League 2 από την ερασιτεχνική Γ’ Εθνική και δεν συμπεριλαμβάνονται στους νυν δικαιούχους του ερασιτεχνικού αθλητισμού, αλλά δεν είχαν λάβει ούτε την αντίστοιχη προκαταβολή που είχαν εισπράξει προ μηνών όλες οι ΑΑΕ (συνολική προκαταβολή 31 εκατ. ευρώ στον επαγγελματικό αθλητισμό).

Και ερωτάμε εμείς οι νησιώτες τον κο Υφυπουργό, Η Ζάκυνθος κε Αυγενάκη δεν ανέβηκε πέρυσι από την Γ΄ Εθνική στην SL2? Η Ζάκυνθος κε Υφυπουργέ δεν αγωνίζεται στον Β΄ όμιλο αυτής της κατηγορίας; Εκτός και αν υπάρχει κάτι που δημοσιογραφικά δεν το γνωρίζουμε. Περιμένουμε πραγματικά μία απάντηση από τον Υφυπουργό περί αυτού του θέματος.

 Αναγέννηση Καρδίτσας, Ηρόδοτος και Κηφισιά είναι στη λίστα της προκαταβολής από το στοίχημα που δόθηκε στα σωματεία καθώς την περασμένη σεζόν δεν είχαν λάβει τα χρήματα που τους αντιστοιχούσαν. Όμως η ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος (πλέον) κοιτάζει και ξανακοιτάζει τις λίστες της ΓΓΑ και δεν βλέπει πουθενά το δικό της όνομα. Υπάρχει μόνο εκεί στα ερασιτεχνικά σωματεία που θα πάρουν από 1600 ευρώ έκαστο!

Η κοινή Υπουργική απόφαση (ΚΥΑ) είναι ξεκάθαρη πάνω σε αυτό το θέμα O Υφυπουργός είτε από αστοχία είτε από παράβλεψη δεν συμπεριέλαβε την ομάδα της Ζακύνθου, καλό θα είναι όμως, να διορθώσει αυτή την αδικία σε μια ομάδα που έχει περάσει τα πάνδεινα στο φετινό πρωτάθλημα της SL2 ΚΑΙ ΔΙΑΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΑΠΌ ΤΗ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΗΝ SL2 EINAI “4” KAI OXI “3” ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΗΡΟΔΟΤΟΣ, ΚΗΦΙΣΙΑ ΚΑΙ ΖΑΚΥΝΘΟΣ.

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ …. ΤΗΣ ΚΥΑ

Η ενημέρωση της ΓΓΑ:

Καταβάλλονται από σήμερα, απευθείας στα 4.808 ερασιτεχνικά σωματεία, τα οποία είναι εγγεγραμμένα στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων 2021 του Υφυπουργείου Αθλητισμού, τα 21 από τα 31 εκατ. ευρώ της προκαταβολής, έναντι μελλοντικών διανεμόμενων καταβολών, από τον νέο τρόπο φορολόγησης των κερδών των παικτών του στοιχήματος.

Επιπλέον, καταβάλλονται από 77.500€ στις ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, ΠΑΕ Ηρόδοτος και ΠΑΕ Κηφισιά, οι οποίες την τρέχουσα σεζόν ανήλθαν στη SuperLeague 2 από την ερασιτεχνική Γ’ Εθνική και δεν συμπεριλαμβάνονται στους νυν δικαιούχους του ερασιτεχνικού αθλητισμού, αλλά δεν είχαν λάβει ούτε την αντίστοιχη προκαταβολή που είχαν εισπράξει προ μηνών όλες οι ΑΑΕ (συνολική προκαταβολή 31 εκατ. ευρώ στον επαγγελματικό αθλητισμό).

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.